ArTmol 1 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) § Budżet: ~100PLN § Jakiej klawiatury obecnie używasz: Logitech Y-SZ49 (około 10lat ma) § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): League of Legends, CS:GO. § Dlaczego chcesz zmienić klawiaturę: Strasznie głośna jest, często się zacinają guziki (trzeba mocno docisnąć) i niestety po 10latach z białego koloru zrobiła się żółta. § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał klawiatury): Zależy mi na ciszy. Nie obchodzi mnie czy ona ma 1 kolor podświetlania czy ma ich 150 w różnych odcieniach, ponieważ i tak nie będę tego używał. Edytowane 8 Lutego 2016 przez ArTmol Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 W takim razie nie widzę innego rozwiązania jak udać się do jakiegoś mediamarktu itd. Co obmacasz i obadasz to twoje ! Klawiaturę trzeba wypróbować przed zakupem , bez dwóch zdań. Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Za 45 zł masz Microsoft 600 http://www.neo24.pl/?p=microsoft_wired_keyboard_600&gclid=CjwKEAiAluG1BRDrvsqCtYWk81gSJACZ2BCewFEumwVV-V9fkw8HP_-CIeXEfz4ktPaTqpbzsN3uFhoCkwHw_wcB Cytuj Link to post Share on other sites
DOROBAN 11 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Skiller ostatnio robi furrore i kosztuje tylko 70 zł. Kilka testów w Polsce bardzo pozytywnych. Cytuj Link to post Share on other sites
ArTmol 1 Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 A jak z głośnością tych klawiatur? Moja potrafi do 90 decybeli dojść. A chciałbym jak najcichszą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts