krzysiek098 11 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witam, poszukuje stacji pogodowej tak max do 150 zł lecz im mniej tym lepiej najlepiej tak do 100 zł. Jako że niedługo urodzi mi się syn to potrzebna na pewno, aby pokazywał wilgotność wewnątrz i na zewnątrz, temperatura wewnątrz (na zewnątrz może też być), Ciśnienie też fajnie jak by pokazywało. Ja się zupełnie na tym nie znam więc też dla tego pytam . Z góry dziękuję Krzysiek Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Będziesz miał syna i z tej okazji będziesz monitorował pogodę? Można dyskretniej zapytać o dobry higrometr. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek098 11 Napisano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) Chodzi bardziej o coś co mierzy wilgotność w pokoju. Żeby nie było za suche, ani za wilgotne. Dlatego do was kieruje to pytanie. Edytowane 8 Lutego 2016 przez krzysiek098 Cytuj Link to post Share on other sites
Biszu78 0 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ja mam stacje za 30zł z biedry. temperatura pokazywana poprawnie ta zewnątrz i wewnątrz (porównywałem z zwykłym termometrem) wilgotność +- jest też prawidłowa. troszkę przekłamuje, ale to zamiast tego kup nawilżacz. mam taki HB który wyłącza się jak dojdzie do ustawionej przez ciebie wilgotności (koszt 300zł) moze znajdziesz taniej inny. wazne żeby miał minimum z 5l pojemnik na wodę. bo będziesz dolewać co chwilkę. jest cichy, ale na noc i tak go wyłączam. chodzi tylko w dzień zimą jak ogrzewamy dom bo mamy nawet do 30% wilgotność tylko. Cytuj Link to post Share on other sites
kutop 0 Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Też zastanawiałem się jakiś czas temu nad zakupem stacji pogody, miałem na to trochę więcej pieniędzy, kupiłem Netatmo. Teraz jest bardzo duży wybór, bardzo fajnych stacji, mi w wyborze pomogła ta strona http://stacje-pogody.pl/artykuly_i_porady.html Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Tu masz taką kapkę ponad 150 ziko jeśli sie nada i o to ci chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts