Skocz do zawartości

Recommended Posts

§  Budżet: 160zł
§  Jakiej myszki obecnie używasz:  bloody v5
§  Jaką masz obecnie podkładkę: brak 
§  Z jakich wartości DPI korzystasz: 400
§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: sporo, ciężko mi powiedzieć
§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CSGO tylko
§  Ile przycisków używasz w myszce: rolka, lpm, ppm, 2 boczne
§  Chwyt: palm
§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 13cm 
§  Dlaczego chcesz zmienić mysz:   pixart
§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):  Myślę głównie nad dwiema myszkami, rival 100 i alcor + podkładka, ale nie jestem w stanie sam podjąć decyzji  :(  Rozważam też dołożenie kilku groszy do tego

http://allegro.pl/mysz-dla-graczy-steelseries-rival-6500dpi-gratis-i5816083524.html

Chętny ktoś by pomóc?

Pozdrawiam

Edytowane przez NaughtyKRZ

Chyba zrezygnuję z dużego rivala, mocno mi budżet naciągnie, i jeszcze jakaś podkładka pod niego... Powiecie coś więcej o tym rivalu 100? będzie dobry na moją rękę? sensor bardzo się różni między nim a alcorem? i czy jesteście w stanie polecić jakąś dobrą pod tego rivala 100?

Czy Rival 100 czy Alcor to koszt ~140-150zł plus podkładka ~20 minimum, i przesyłka 10. Razem 170-180. Tamten Rival jest już z podkładką, tylko może być dla Ciebie za mała - 20x25cm, ale paczkomat masz za darmo. Więc kosztowo jest podobnie, zależy jaki masz zamach :P

Wg mnie Alcor + Natec Genesis M11, byłby dobrym zestawem,

ew. Rival 100,

w zupełności po przesiadce ze słabej myszki Ci wystarczy.

W gruncie rzeczy korzystasz z niskich wartości DPI i nie musisz inwestować az 200 zł ...

wystarczyłaby Ci A90 bloody(sensor A3050 ma świetne działanie do 1000 dpi) + np. natec genesis m11.

Edytowane przez kebab84