karab2000 0 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Ostatnio kupiłem klawiaturę Razer blackwidow chroma ultimate i okazało się, że gdy ma włączanie podświetlanie to piszczy. Piszczy dosyć cicho, ale gdy w domu jest cisza to, to słychać. Czy jest to normalne, czy powinienem to reklamować? kabel w tej klawiaturze już mi wymieniali Czy diody rgb mogą tak piszczeć? gdy jest wyłączone podświetlanie, to nic nie piszczy. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość przem33k Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Sprawdź na innym komputerze. Jeśli będzie to samo to reklamuj. Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ta klawiatura jest nowa czy używka lekko śmigana,napisałeś że ją kupiłeś ostatnio i już wymieniałeś kabel? gdzie kupiłeś i czy masz gwarancję? dużo słyszałem o podróbkach,taki przykład od ręki http://www.mobimaniak.pl/167612/razer-podrobki-policja/ ,zrób jak Ci napisał przem33k a jeśli zmiana kompa czy podłączenia nic nie zmieni,jeśli masz gwarancję to reklamuj. Cytuj Link to post Share on other sites
karab2000 0 Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Wymieniłem i teraz piszczy, ale bardzo cicho i już nie przeszkadza Pewnie przetwornica od led rgb Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 teraz nie tylko karty czy zasilacze piszczą ,już klawiatury co następne ? myszki. Cytuj Link to post Share on other sites
mgtan 4 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 to samo miałem w nowej zaplombowanej Razer Deathstalker chroma. Bardzo uciążliwe i nie pojęty by klawa za 400 PLN miała coś takiego. Oddałem do sklepu i dalej szukam jakieś klawiatury typu low profile/flat Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts