Moderator 9 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Mam problem bo moje usb ciągle się rozlancza jak to nie karta internetowa to kierownica się rozlancza myszkę i klawiaturę mam pod 3.0 i jest ok więc co zrobić? Edytowane 4 Lutego 2016 przez Moderator Cytuj Link to post Share on other sites
anarett 15 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 chodzi Ci prawdopodobnie o ROZŁĄCZAJĄCE się usb a nie rozłanczające,Boże ortografii help.na moje to będzie tak : panel sterowania>menedżer urządzeń> kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej i odznaczasz w poszczególnych portach tak ,żeby windows ci sam nie odłączał urządzeń. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mufasa 147 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 na mojej msi pomogła aktualizacja sterów usb 3.0. a zlisiłem się na super charger w jakiej starej wersji i było trochę dyskoteki a jeśli masz rozgałęziacz(czy tam jakoś) usb to zobacz czy z gniazd płyty wsio jest ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Płytę główną mam asrosck 970 extreme 3 nawet bios do ustawień fabrycznych przedstawiłem, dobra ale potem sprawdzę wsze sposoby chodzi Ci prawdopodobnie o ROZŁĄCZAJĄCE się usb a nie rozłanczające,Boże ortografii help.na moje to będzie tak : panel sterowania>menedżer urządzeń> kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej i odznaczasz w poszczególnych portach tak ,żeby windows ci sam nie odłączał urządzeń. dalej to samo Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jaki system? Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Win 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts