BR7074 1 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Witam już od 2 tygodni męczę się z instalacją Windows 7 . Ale zacznę od początku : Kupiłem komputer PC jakieś 2 lata temu - miał on zainstalowany oryginalnie Windows 7 Home Premium , po pewnym czasie zaczal sie sypać więc przyszedł kolega i zainstalował mi Windowsa 8,1 , bo żaden inny nie chciał sie zainstalować . 3 tygodnie temu ta 8,1 też się posypała Więc ponownie kolega przyszedł i chciał od nowa zainstalować Windowsa ale się nieda . Więc wykonaliśmy całkowity format dysku , nawet partycji niema żadnych więc jest jak nowy . Podłączam pendriva z windowsem i załadują sie pliki , i staje na Starting Windows i nic dalej nie idzie . Moj komputer to : Intel pentium g630 , płyta MSI MS7728 , 4GB Goodram 1333 , grafika Radeon HD7790 , zasilacz Fortron 350W i dysk Seagate 500GB . Proszę o pomoc bo już niewiem co robić a komputer jest mi baardzo potrzebny . Opcje w Biosie mam takie jak sie fabrycznie ustawiaja bo zrobiłem reset wyciągając baterię . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts