sanvean 3 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Witam szukam telefonu dla mamy do 350 Będzie to jej pierwszy smartfon dobrze by było żeby nie był skomplikowany może WP ? Telefon do rozmów , smsów i do spotify Rozmiar nie ma znaczenia , ale czym większy tym lepiej. Myślałem o Lumi 535 Lg optimus swift L9 Proszę o pomoc co będzie najlepsze w tej cenie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Lumia, płynna i do podstawowych multimediów w sam raz, i prosta w obsłudze Edytowane 4 Lutego 2016 przez Bartek5035 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tak jak kolega wyżej napisał. Android w tym budżecie mocno kuleje. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Sprawdź Lumię 535, to wydaje się najlepsza opcja. Ewentualnie z modeli z androidem myPhone Fun 4. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Sprawdź Lumię 535, to wydaje się najlepsza opcja. Ewentualnie z modeli z androidem myPhone Fun 4. Panie nie pisz o tej pseudo marce... to sie rozkracza po kilku dniach.. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Panie nie pisz o tej pseudo marce... to sie rozkracza po kilku dniach.. Nie wiem co Ty robisz z telefonami, że się rozkraczają. To ma być smartfon do 350 zł, a akurat myPhone'y w tej cenie są całkiem przyzwoitymi modelami. Mam polecać Samsungi z TouchWizem z których nie można zadzwonić? Często b brandy są dobrym pomysłem, szczególnie, gdy ktoś dysponuje ograniczonym budżetem. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moto E Moto G1gen.. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Często b brandy są dobrym pomysłem Jak w myPhone wygląda wsparcie software'owe (oficjalne), jak z dostępnością customROMów, co z serwisem gwarancyjnym jak i pogwarancyjnym (części zamienne) ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts