skywalker1991 0 Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam. Mam problem z moim telefonem MyPhone Cube LTE (android 5.1). Kupiłem telefon po premierze w październiku, lecz on ciągle się wiesza. Sugerowałem się kupnem go ponieważ ojciec ma model starszy (MyPhone cube z androidem 4.4). U ojca wszystko płynnie działa mimo że telefon ma juz dwa lata, prawie całą pamięć zajętą. Parametry troszkę się różnią ale w gruncie są podobne: MyPhone Cube (and 4.4, procesor 1.3, aparat 8 mega), MyPhone Cube LTE (and 5.1, procesor 1.0, aparat 5 mega). Na obu telefonach są poinstalowane podobne aplikacje (filmweb, play24 czy aplikacja ING) nic bardzo wymagającego, czy ktoś może pomóć, doradzić dlaczego tak się dzieje? Czy ma ktoś może ten telefon i jak on pracuje? Czy to może jednak za słabe parametry jak na nowszego androida, czy ew. można starszy wgrać na nowszy. Proszę o fachową porade. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 spójrz dokładnie na parametry obu telefonów...LTE jest o wiele słabszy więc się nie dziw Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts