boborein 0 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) Witam. Dzisiaj znalazłem taką promocję https://redeem.geforce.com/pl-pl/?type=serial&campaignID=RISEOFTHETOMBRAIDER. Tomb raider do uzyskania jeżeli jesteś posiadaczem gtx 970 i w górę. Mam numer seryjny, który wygląda tak 000-0000-00000000000000. Oczywiście dalem specjalnie zera, abyście mi nie zabrali kodu. I gdy go wpisuję to pisze Ten numer seryjny jest nieprawidłowy . Co robić ? Help to jest aż 120 zł za darmo. Edytowane 1 Lutego 2016 przez boborein Cytuj Link to post Share on other sites
Krystian2332 0 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Znajomy miał identyczny problem to zadzwonił do sklepu, w którym kupił kartę, przesłał zdjęcie dowodu zakupu i kod do gry przysłali mu na maila. Jeżeli masz blisko do tego sklepu to szybciej pewnie będzie załatwić to osobiście. Cytuj Link to post Share on other sites
svzuka650 7 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Niewiem csy to pomoze. Jak ja kupilem gre dying light. To kod nie pasowal przy instalacji. Mial inny format. W koncu gdzie w pomocy technicznej doczytalem ze najpierw ten kod trzeba zarejestrowac w jakims tam sklepie internetowym i dopiero tam po rejestracji otrzymywalo sie kod instalacyjny do gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Krystian2332 0 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Zamiast się zastanawiać czy to pomoże to chyba lepiej działać. Ten sposób co napisałem się sprawdził więc dlaczego miałby nie spróbować? A jak w sklepie nie pomogą to do nvidii dzwonić i babka na infolinii pokieruje co trzeba zrobić żeby dostał gierkę. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Nie gdy jesteś posiadaczem,bo posiadaczem GTX 970 jestem od roku ale promocja mnie nie obejmuje niestety,tylko gdy zakupiłeś takową kartę lub wyższy model w okresie promocji,czyli wtedy gdy do kart dodawali grę Rise of the Tomb Rider. Cytuj Link to post Share on other sites
ShFil 13 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Tylko asus w przypadku kart sprzed promocji. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Przepraszam nie wiedziałem,niestety mam Gigabyte...Nie słyszałem o tej promocji.Gdzie można o niej poczytać? Już znalazłem. Tak tylko Asus promuje posiadaczy kart GTX 970 i wyższych.A zawsze kupowałem produkty Gigabyte.No to widać czas zmienić firmę... Cytuj Link to post Share on other sites
mr-auto 185 Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Gigabyte też ma tą promocję, niestety nie w Polsce i tylko dla tych co kupili kartę w jakimś krótkim okresie czasu w styczniu http://lowcygier.pl/darmowe/rise-of-the-tomb-raider-za-darmo-dla-kolejnych-graczy-gigabyte-msi-i-palit-dolaczaja-do-akcji/ Co do asusa to ciekawie http://lowcygier.pl/darmowe/rainbow-six-siege-lub-assassins-creed-syndicate-za-darmo-dla-posiadaczy-gtx-980-ti-980-i-970-od-asusa/ Cytuj Link to post Share on other sites
babylock 17 Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Tylko asus w przypadku kart sprzed promocji. Niestety też nie. Nie przechodzi mój nr seryjny i kod PPID (czy jakoś tak). Edytowane 2 Lutego 2016 przez babylock Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jaki kraj wybierasz przy rejestracji ? Cytuj Link to post Share on other sites
babylock 17 Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) POLSKA. Biało Czerwoni. Czy wybieranie Australii jest legalne? Edytowane 2 Lutego 2016 przez babylock Cytuj Link to post Share on other sites
Błażej 5 Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Ja wczoraj wieczorem napisałem do morele.net email o kod do tej gry, a rano dostałem już odpowiedź w której był już zamieszczony. Może Ci to pomoże. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts