arekdbz 13 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Witam. Poszukuje używanego telefonu. Maksymalnie jestem w stanie wydać 350 zł aczkolwiek wolałbym za mniej. Dotychczasowe poszukiwania naprowadziły mnie na samsunga galaxy s3. Co o nim sądzicie? Czy może macie jakieś lepsze propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 MOTO E LTE/LUMIA 535 Cytuj Link to post Share on other sites
arekdbz 13 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 MOTO E LTE/LUMIA 535 Liczyłem na propozycje czegoś lepszego lub równie dobrego, a nie gorszego O ile jeszcze Moto E ujdzie to lumia... no comments. Zależy mi też na w miarę dobrym aparacie. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Nie oczekuj dobrego aparatu od telefonu za 350 zł. Jeśli tamte Ci się nie spodobały to zobacz Asus Zenfone 5/Honor 4X/Lumia 640 Cytuj Link to post Share on other sites
arekdbz 13 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Nie oczekuj dobrego aparatu od telefonu za 350 zł. Jeśli tamte Ci się nie spodobały to zobacz Asus Zenfone 5/Honor 4X/Lumia 640 używany. To ma spore znaczenie. Niestety używany Honor 4x przekracza mój budżet o jakieś 200 zł. Zenfone, ciężko ale da się znaleźć. A lumii nie chcę już więcej... jakiejkolwiek. Dzięki za propozycje Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Musisz szukać okazji na olx/allegro. Często zdarzają się w bardzo korzystnych cenach. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 za 350zł nie kupisz płynnego androida, a jesli w tej cenie można już kupić coś z 2gb ram to brałbym tylko takie modele pod uwagę więc polecam LG Optimus G, lub Honor'a 3C.Jeśli już coś z 1gb ram to wyżej dobrze Ci mówią że Moto E, albo może Moto G 1gen. bo to najpłynniejsze "szity" ze wszystkich szitów w tej cenie z 1gb ram Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Jeśli chcesz coś bardziej płynnego to dozbieraj chociaż do Meizu M2 (na olx chodzi od 539 zł) Cytuj Link to post Share on other sites
arekdbz 13 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 za 350zł nie kupisz płynnego androida, a jesli w tej cenie można już kupić coś z 2gb ram to brałbym tylko takie modele pod uwagę więc polecam LG Optimus G, lub Honor'a 3C. Jeśli już coś z 1gb ram to wyżej dobrze Ci mówią że Moto E, albo może Moto G 1gen. bo to najpłynniejsze "szity" ze wszystkich szitów w tej cenie z 1gb ram Właśnie... o co chodzi z tą utratą płynności androida? Nie bardzo ogarniam temat. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 nie trzeba ogarniać xd po prostu z czasem syf sie zawala i system zwalnia, częściej się zacina itp.. w takim Galaxy S6 wystarczy zapchać pamięć i już muli... Cytuj Link to post Share on other sites
arekdbz 13 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 W sumie mi to nie grozi, bo w gierki nie gram a apki tylko jakieś podstawowe, nie więcej niż 10. Muzyka trzymana na karcie pamięci. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 nie kumasz xd logi, syfy z aplikacji itp uwierz mi taki messenger Ci sie zatnie gdy ktos do CIebie napisze i wyskoczy Ci dymek czatu na pulpicie...w tej cenie nie oczekuj płynności chyba ze tylko dzwonisz i smsujesz... jesli juz to szukaj tych 2gb ram albo Moto E/G Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Zawsze można iść w Android 2.x.x ;d Also jak dla mnie w tej cenie jedynie Lumie zachowają najlepszą płynność, są posiadałem 525,625,635,720 i jakoś nie miałem problemów z nimi. Cytuj Link to post Share on other sites
Lysiur 2 Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ze swojej strony mogę polecić Xperię T, używałem jej przez 2 lata - sprawdzała się doskonale. Wszystko działało płynnie i stabilnie. Aktualnie dalej jej używam jako taki podręczny domowy komputerek/notatnik do keepa - bo żona ma lumię i nie możemy się zgrać ;D Cytuj Link to post Share on other sites
arekdbz 13 Napisano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Update. Budżet zwiększył się do 450 zł. Także na radarze jest obecnie zenfone 5 i honor 4c. Coś jeszcze wartego uwagi ? Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 wystarczy zapchać pamięć Jaką pamięć i w jaki sposób? Mówisz o RAMie, czy pamięci wbudowanej? Coś jeszcze wartego uwagi ? Nexus 4 używany? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts