Skocz do zawartości

używany telefon do 350 zł (maks)

Recommended Posts

Witam. Poszukuje używanego telefonu. Maksymalnie jestem w stanie wydać 350 zł aczkolwiek wolałbym za mniej. Dotychczasowe poszukiwania naprowadziły mnie na samsunga galaxy s3. Co o nim sądzicie? Czy może macie jakieś lepsze propozycje?

Nie oczekuj dobrego aparatu od telefonu za 350 zł.

Jeśli tamte Ci się nie spodobały to zobacz Asus Zenfone 5/Honor 4X/Lumia 640

używany. To ma spore znaczenie. Niestety używany Honor 4x przekracza mój budżet o jakieś 200 zł. Zenfone, ciężko ale da się znaleźć. A lumii nie chcę już więcej... jakiejkolwiek. Dzięki za propozycje :)

za 350zł nie kupisz płynnego androida, a jesli w tej cenie można już kupić coś z 2gb ram to brałbym tylko takie modele pod uwagę więc polecam LG Optimus G, lub Honor'a 3C.
Jeśli już coś z 1gb ram to wyżej dobrze Ci mówią że Moto E, albo może Moto G 1gen. bo to najpłynniejsze "szity" ze wszystkich szitów w tej cenie z 1gb ram

za 350zł nie kupisz płynnego androida, a jesli w tej cenie można już kupić coś z 2gb ram to brałbym tylko takie modele pod uwagę więc polecam LG Optimus G, lub Honor'a 3C.

Jeśli już coś z 1gb ram to wyżej dobrze Ci mówią że Moto E, albo może Moto G 1gen. bo to najpłynniejsze "szity" ze wszystkich szitów w tej cenie z 1gb ram

Właśnie... o co chodzi z tą utratą płynności androida? Nie bardzo ogarniam temat. 

nie kumasz xd logi, syfy z aplikacji itp ;) uwierz mi taki messenger Ci sie zatnie gdy ktos do CIebie napisze i wyskoczy Ci dymek czatu na pulpicie...
w tej cenie nie oczekuj płynności ;) chyba ze tylko dzwonisz i smsujesz... jesli juz to szukaj tych 2gb ram albo Moto E/G

Ze swojej strony mogę polecić Xperię T, używałem jej przez 2 lata - sprawdzała się doskonale. Wszystko działało płynnie i stabilnie. Aktualnie dalej jej używam jako taki podręczny domowy komputerek/notatnik do keepa - bo żona ma lumię i nie możemy się zgrać ;D