xniqqs 0 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Witam wszystkich przymierzam się do kupna smartfona do 1000-1500 zł , nie musi to być ultra duper wypasiony smartfon ale zalezy mi na jednym żeby działał na nim hearthstone płynnie ( i pobocznie żeby była fajna jakość na youtube) , fajnie jakby miał wytrzymała baterię i dobre aparaty w oko wpadły my następujące modele , może pomożecie mi wybrać lub zasugerujecie coś od siebie? Xperia M4 Aqua Sony Z3 Compact LG G3 Huawei P8 lite Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Jeśli chodzi o wytrzymałą baterię to w sumie z tych czterech zostaje tylko Z3c. M4 aqua należy odrzucić od razu zw względu, że większość modeli ma tylko 8gb wbudowanej pamięci co jest pomyłką. Kilka większych aplikacji czy gier i będzie problem z instalacją kolejnych albo aktualizacją tych co już są zainstalowane. Przerabiałem to już kiedyś i jest to bardzo irytująca sprawa.Jakość na yt to też zależy od osoby która wrzuca tam filmiki. Jak są złej jakości to nawet na Galaxy S6 będą wyglądać marnie albo najlepszym komputerze.Z innych modeli to dodam jeszcze Motorola Moto X play. Duży ekran dobry ekran full hd, czysty android, ponadprzeciętna bateria no i bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Granie w HSa na ekranie 4.6" to katorga, ogólnie im większy ekran, tym będzie wygodniej. G3 dostał aktualizację do 6.0 i to jego bym wybrał z podanych powyżej. Podepnę się za to pod opinia na temat moto x play. Zdecydowanie rozsądniejszy wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
xniqqs 0 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Czyli polecacie Motorole Moto x play , O LG G3 słyszałem tyle że po pół godziny grania można nim się poparzyć Więc chyba wezmę tą motorollę Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 No z dobrej baterii to nie słynie nawet po aktualizacji gdzie się troche poprawiło jeśli chodzi o to. Na Motoroli pograsz znacznie dłużej Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 jeśli coś koło 1000zł to faktycznie LG G3 ale jeśli już bliżej 1500zł to szukałbym G4 już Cytuj Link to post Share on other sites
xbox rrod 5 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli może być używany to jak był bym na Twoim miejscu poszukał używanego Note 4. Na serwisach aukcyjnych wyrwiesz używkę za 1300zł. A według mnie Note 4 bije na głowę wszystkie propozycje podane wyżej ( wydajność, aparat i czas pracy na baterii ). Granie na 5.7 calowym ekranie to fajna sprawa Edytowane 1 Lutego 2016 przez xbox rrod Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 z tego autor podał to raczej nie chce tak dużego telefonu (G3 nie jest duzy mimi 5,5") Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts