Zurius 0 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Witam. Coś się zepsuło z ładowaniem u mojego honor 4X. Gdy podłącze to się nic nie dzieje ale przy wyłączonym telefonie wyświetla się bateria i znika przez cały czas. Podłączyłem na noc i w taki sposób podładowało 10%. Próbowałem innych kabli ale to samo. Co zrobić z tym telefonem? Jestem niemal pewny w 100%, że problem pojawił się wraz z włożeniem zepsutej ładowarki samochodowej. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Komputer telefon wykrywa? Spróbuj na innej ładowarce. Cytuj Link to post Share on other sites
Zurius 0 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) W serwisie powiedzieli mi, że wejscie jest okej a problemem jest chyba bateria. Próbowałem innymi ładowarkami. Komputer nie wykrywa telefonu i nie jestem pewien czy kiedykolwiek wykrywał(Mam windows xp) Zawsze pliki przenosiłem za pomocą wi-fi. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Zurius Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Równie dobrze możesz mieć uszkodzone wejście USB. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts