dominik2506 0 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, poszukuje telefonu do 500 zł w stanie używanym. Głównie chodzi mi o niezły aparacik i jakąś baterię sensowną, która wytrzyma więcej niż 1 dzień. Telefon do codziennego uzytku + fb, snapchat, instagram. Więc aparat przydałby się w miare ok Choc nie oczekuje po tej cenie jakiegoś szału. Myślałem nad Lumią 730, ale na WP nie ma Snapchata. Może Samsung S3 ? A może jakiś Honor lub Huawei? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez dominik2506 Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Może Samsung S3 ? Szlag Cię trafi na jego "płynność", chyba, że interesują Cię custom-ROMy. Do 500 zł ciężko będzie coś znaleźć. Przewijał mi się swego czasu na Allegro Nexus 4, ale tutaj bateria kuleje i aparat "taki sobie". Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Xperia Z1 Compact Dobre aparaty dobra wydajność dobra bateria + poręczne rozmiary bo zakładam że snapchat..? instagram..? rureczki.. piz..ki..xD więc ten zmieści Ci się w dość ciasną kieszeń spodni Cytuj Link to post Share on other sites
xbox rrod 5 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Używaną z1 compact w kwocie 500zł będzie ciężko mu kupić , znaczy kupić kupi ale przeglądając aukcje i ogłoszenia to w niezbyt fajnym stanie . Prędzej wyrwiesz w ciekawej cenie xperie z . Może poszukaj jakiejś używanej s4 ( dobry aparat ) lub htc one m7. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Też stawiałbym na używaną Galaxy S4, ewentualnie z nówek Moto E LTE lub myPhone Cube LTE. Niekompetencja // jg Edytowane 5 Lutego 2016 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 myPhone Cube LTE Doskonała propozycja. Telefon z firmy, która nie zapewnia żadnego sensownego wsparcia. Cytuj Link to post Share on other sites
freeq123 0 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Dzień dobry. Nie otwierałem nowego tematu, gdyż moje wymagania są zbliżone. Potrzebuje telefonu na zastępstwo - na jakieś 6-8 miesięcy. Nie chce przez ten czas za bardzo się nim zajmować, więc dobrze by było jakby istniały spore szansę, że przez ten okres nie będzie nic się z nim niedobrego działo Telefony nad którymi się przede wszystkim zastanawiam to LG Optimus G oraz Xperia Z. A może warto dopłacić jeszcze trochę i poszukać używanego Z1 Compact (i jeżeli tak to w jakiej granicy cenowej można znaleźć sztuki w dobrym stanie?). Czy jednak bezpieczniej szukać nowych? Telefony te są raczej starsze, dlatego mam pytanie smartfonowego laika, czy nie będzie problemu z optymalizacją dla najnowszych aplikacji? W obu telefonach występuje Android 4.1.2 Jelly Bean. Czy na ten planowany okres będzie on wystarczający? Czy lepiej kupić coś z niższej półki, jednak z nowszym softwarem? Wiele pytań ale góry dzięki za odpowiedź A może Meizu M2 lub Xiaomi Redmi 2? Niestety nie mam doświadczenia z tymi markami. Czy jednak Postawić na starszą ale lepiej sprawdzoną Xperię? Edytowane 5 Lutego 2016 przez freeq123 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jakie 4.1.2 w Xperii. Skąd Ty masz takie info. W Z jest 5 lollipop. Ja bym jednak dopłacił do Z1c. Jeśli chodzi o nowe to ten Meizu w swojej cenie jest bardzo dobry. To jest do rozważenia czy wybrać używke Z1c czy nowego M2 Cytuj Link to post Share on other sites
freeq123 0 Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiaz/tutaj znalazłem te informacje dotyczące androida. To może ktoś jeszcze wyraziłby swoją subiektywną opinię czy nowy m2 czy używane z1c? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 używane Z1C Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts