HarryUp 0 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Mam dosyc nietypowy problem z komputerem. Gdy grałem w Bf3, wyskoczyl mi blad gry dotyczacy karty graficznej (Gtx 660), po czym monitor stracil sygnal i zresetowal sie komputer. Od tego momentu, gdy zaloguje sie do pulpitu, ekran gasnie, po czym wraca do normalnego stanu, ale zawiesza sie komputer. Nie jestem pewien czy karta graficzna nie "zaliczyla zgona", poniewaz gdy po usunieciu sterownikow w trybie awaryjnym, i manualnej probie instalacji instalator stwierdzil ze nie moze znalezc sprzetu.(geforce expirence nie dziala) Odrzucam mozliwosc przegrzania sie karty, gdyz, poniewaz, przy wielu innych grach, o wiele bardziej wymagajacych graficznie, karta smigala bosko. Blagam o pomoc :c P.s Po odinstalowaniu sterownikow z poziomu awaryjnyego i wlaczeniu komputera w trybie normalnym, nie dzialo sie juz nic nadzwyczajnego, poza normalna dla braku sterownikow niska rozdzielczoscia Edytowane 30 Stycznia 2016 przez HarryUp Cytuj Link to post Share on other sites
Warren1987 670 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Spróbuj odpiąć zasilanie od karty, wyciągnąć ją ze slotu, przedmuchać slot, wsadzić kartę, podłączyć i sprawdzić czy nadal będą problemy. Masz możliwość przełożenia karty w drugi slot PCI-E? Duże prawdopodobieństwo że karta jest na wykończeniu. Cytuj Link to post Share on other sites
HarryUp 0 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Duże prawdopodobieństwo że karta jest na wykończeniu.No, bosko Spróbuj odpiąć zasilanie od karty, wyciągnąć ją ze slotu, przedmuchać slot, wsadzić kartę, podłączyć i sprawdzić czy nadal będą problemy. Masz możliwość przełożenia karty w drugi slot PCI-E? Duże prawdopodobieństwo że karta jest na wykończeniu Po przedmuchaniu styków karta znowu dziala, jednak mam wrazenie ze nie na dlugi Edytowane 30 Stycznia 2016 przez HarryUp Cytuj Link to post Share on other sites
Warren1987 670 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 To obciąż ją jakąś wymagającą grą lub np. Valley lub Unigine Benchmark i będziesz miał pewność co ją boli... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts