KoksarPL 14 Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 45000 na 6.0 marshmallow Chodzi plynniej od LG G3 32/3 ktorego ma kolega czas reakcji też jest bardzo wysoki jak na snapa 615 8h na ekranie to norma mi wystarcza na 2-4 dni w zależności od intensywności użytkowania. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 45000 na 6.0 marshmallow Żaden wyznacznik. LG G3 32/3 ktorego ma kolega Być może z racji tego, ze G3 może być zawalony aplikacjami, zresztą G3 nigdy nie był demonem prędkości. o dobry telefon, którego w Chinach chwalą markę Chciałbym jednak dowiedzieć się, jak wygląda serwis takiego telefonu (kontakt z supportem, czas oczekiwania na naprawę, warunki gwarancyjne, jakość wspomnianego supportu), jak wygląda wsparcie software'owe oraz dostępność części zamiennych na polskim rynku, w razie np. stłuczenia ekranu. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 zresztą G3 nigdy nie był demonem prędkości. do czasu pojawienia się Androida 6.0 miałem już sprzedawać, ale cierpliwie zaczekałem i wstrzymuje sie o kolejny okres do pojawienia się G6 Cytuj Link to post Share on other sites
KoksarPL 14 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Wiem że Antutu to żaden wyznacznik Cytuj Link to post Share on other sites
kapissza 3 Napisano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 A co myślicie aby poszukać w tej cenie Note3 lub Ascend Mate 7? Ktoś miał styczność z tymi olbrzymami ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts