MrGargamel 11 Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Szukam kierownicy do ETS 2 i sporadycznie do jakiś gier wyścigowych i nie wiem co wybrac Napewno odpadają Logitechy DFGT i G27/29 bo nie chce kupić używanego szmelca także tylko nowe Cytuj Link to post Share on other sites
telu1 2 Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Posiadam t 150 kupiłem dla dirt rally jestem bardzo zadowolony i śmiało polecam. Wykonanie plastik plus guma na kierownicy ale bardzo solidne, 50 godzin przegranych żadnych śladów na kierownicy. Nic nie trzeszczy wszystko działa bez problemu. Jeden minus jest głośna ale podobno i tak cichsza od logitechów. To moja pierwsza kierownica więc moja ocena nie ma żadnego porównania, ale naprawdę nie żałuje zakupu. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez telu1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Ja jestem użytkownikiem t300 gte + t3pa + wheelstand pro . Jak masz pytania wal na priv. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts