alain 4 Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Siemka Sporo się jeździ. Bywają różne warunki - i taki kurs po prostu by się przydał... tak mi się wydaje. Ktoś próbował? Warto? Czego tam uczą - praktycznych rzeczy, czy raczej trików dla rajdowców? Cytuj Link to post Share on other sites
Platun 116 Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Nie napisałeś czym się jeździ... Moto, auto czy jeszcze inny środek transportu? Ogólnie moto kursy polecam uczą tam w sumie wszystkiego po trochu. Od zasady działania moto, przeciwskręt, sila odśrodkowa. Mówię wszystkiego po trochu tłumaczą pokazują, fajna rzecz i doświadczony motocyklista może się czegoś dowiedzieć jak i typowy świeżak. Cytuj Link to post Share on other sites
alain 4 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Jeżdżę na co dzień osobówką... motocykl na razie mnie nie interesuje. Jeżdżę skuterem, ale to jedynie od czerwca do sierpnia. Trafiłem u nas w Krk na cos takiego: http://szkolajazdysubaru.pl/klienci-indywidualni Był ktoś może? Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Ja byłem w Poznaniu na I i II stopniu. Uczucia mam mieszane - na pewno zawsze to coś daje, czy warto - to już zależy od ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
sekond 3 Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Powiem Ci,ze nie znam tej szkoły. Musiałbyś się raczej dopytać na jakimś lokalnym forum motoryzacyjnym jakie są o niej opinie . Niech tam chłopaki Ci doradzą czy warto czy nie. Na pewno czegoś się tam dowiesz. Możesz ewentualnie zastanowić się nad takim kursem driftingu: motoprezent.pl/jazdy-w-prezencie/kursy-driftingu Możesz się na nim nauczyć kontrolowanego poślizgu a to przydaje się w wielu sytuacjach na drodze, na przykład zimą . No i swoją drogą jest to całkiem fajne. Jakiś czas temu próbowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts