nos_tro 1542 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Jeszcze tańszy MOBO'as z wystarczającym wyposażeniem: Płyta główna ASRock H110M-DGS, H110, DualDDR4-2133 Szybsze i tańsze (lekko) SSD z budżetówek: A-Data Premier Pro SP920 128GB RAM w jednej kości z myślą o rozbudowie i też lekko taniej: GeIL Pristine DDR4, 8GB, 2133MHz, CL15 Edytowane 30 Stycznia 2016 przez nos_tro 1 Cytuj Link to post Share on other sites
baeks 0 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 @UP Czy do tej płyty podłącze stary dysk twardy i starą kartę dźwiękową SB Live 5.1? Cytuj Link to post Share on other sites
EseY 216 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Czy do tej płyty podłącze stary dysk twardy i starą kartę dźwiękową SB Live 5.1? Jeśli masz na myśli dysk ; "HDD Seagate Barracuda 500GB" To tak. Nie powinno być problemu. Dysk jest pod złącza SATA III. Kartę dźwiękową również podepniesz. Jest pod złącza PCI. Tylko, nie wiem po co chcesz ją podpinać? Płyta posiada zintegrowany układ dźwiękowy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
baeks 0 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 @UP Karta wygląda tak: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Sblive!.jpg Nie znam się, ale wydawało mi się, że zintegrowany układ nie będzie grał lepiej niż ta karta. Komputer dość często jest podłączony pod wzmacniacz i kolumny. Daj znać jeżeli się mylę Z tego co widzę na płycie jest jedno wejście PCI a będę miał GPU i dźwiękówkę. Cytuj Link to post Share on other sites
EseY 216 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 A to nie... Wybacz, myślałem, że jest pod złącze PCI x1. Ale, z tego co mi wiadomo, nie odczujesz nawet różnicy pomiędzy jedną a drugą. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts