Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Yhm. Czyli w twoim "powszechnym" rozumieniu, przypakowany zawodowy akrobata jest mniej zwinny od chuderlaka, który nie potrafi zrobić fikołka. Dziękuję, dobranoc.

Porównanie ma się nijak do Cee'da (I gen) i Sportage, bo promień skrętu mają taki sam (wg danych producenta), o czym sam wspomniałeś, przy znacznie większych wymiarach Sportage'a.

Również jestem odpowiedzialny za to bo niepotrzebnie napisałem o tej myjni
 A ja o bajzelu kolorystycznym :D

ale mi jest zwyczajnie przykro, że ludzi którzy bardzo często mają coś ciekawego do napisania zniechęca się do odwiedzania tego czy innego miejsca na forum.
 Nie chciałem wywoływać wojny moim zdaniem ale najwidoczniej inni mają ogromny ból du*y o to, że ktoś ma takie a nie inne zdanie.
  • Popieram 1

Takiego termopada i kilka innych za 80€, nie wszystko jeszcze przyszło. Będzie moding chłodzenia CPU i GPU w lapku przy okazji test kilku past: ic diamond 24, MX-4 i Grizzly Kryonaut. A potem laptop na allegro do działu uszkodzone  :D  :rotfl:  :wariat:

http://i.imgur.com/oP0idOc.jpg

• Popieram 8

Takiego termopada i kilka innych za 80€, nie wszystko jeszcze przyszło. Będzie moding chłodzenia CPU i GPU w lapku przy okazji test kilku past: ic diamond 24, MX-4 i Grizzly Kryonaut. A potem laptop na allegro do działu uszkodzone  :D  :rotfl:  :wariat:

Aż tak tragicznie z temperaturami w tym Clevo, że podejmujesz takie kroki? :D

Edytowane przez CrisPell

Aż tak tragicznie z temperaturami

Nie powiem inżynierzy się nie popisali, oryginalne termopady to tragedia, dużo by o tym pisać. Ale nie chce im reklamy robić :P.

Co do temperatur to obecnie mam w granicach 70-75 przy wentylach na 3000 RPM, SLI ON i CPU na 4,3GHz.

Czekam na dystans do chłodzenia cpu i będę chciał usunąć całkowicie IHS-a dać bez pośrednio na rdzeń to pozwoli na 4,5- 4,6 GHz na cpu przy przyzwoitych obrotach wentylatora. Trochę roboty mnie jeszcze czeka.