Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

mich@el chłodzenie windforce 3X jest bardzo dobre jednak sterownik dobiera zbyt niski wartości obrotów sam ręcznie wymuszam bo nie renderuje i świruje czasami (kiedy sam ustawiam dodaje 5-10% wartości i już wszystko ustaje )

No na 7870 jest odwrotnie, jest cicho ale głośno, wystarczy ręcznie dać mniej % obrotów i jest cicho i normalne temperatury :P

Zarąbisty, ile ?! i gdzie można nabyć :menda:

Lepiej se nowego kota kup %-)
Gość DANNY__79

A takie tam środki do utrzymania auta w czystości :D

http://img812.imageshack.us/img812/5259/p1160232e.jpg

He he -- no no -- mi już przeszło dbanie o samochód. Jak trzeba na chwilę do myjni z zewnątrz, ewentualnie odkurzyć w środku - i starczy. Szkoda zachodu.

Zarąbisty, ile ?! i gdzie można nabyć :menda:

a proszę:

http://czerwonamaszyna.pl/wieszak-kare-design-koty,22750,p.html

Tak na marginesie, mi też podobają się te koty Jungle, taki mini lampart :D Ogólnie to jestem kociarz ale w domu żadnego nie mam a to z powodu mojej pracy za granicą. Ale za to tam w robocie dokarmiam wszystkie przybłędy :) dwa na stałe już siedzą pod oknem a był okres, że aż dziewięć przychodziło :D wtedy opakowanie suchej karmy starczało na niecały dzień :D. Powiem Ci Emdziej, że takie dachowce są najlepsze i najbardziej wierne a szczególnie te ze schroniska jak już się przyzwyczają to potrafią okazać swoją wdzięczność :). Tylko, że biorąc takiego kotka ze schroniska musisz się przygotować na wydatek 300-400zł (na weterynarza i leki) bo często są bardzo zaniedbane i niedożywione.

Edytowane przez MekPrzemasMek

He he -- no no -- mi już przeszło dbanie o samochód. Jak trzeba na chwilę do myjni z zewnątrz, ewentualnie odkurzyć w środku - i starczy. Szkoda zachodu.

Jak kto woli ja tam w środku lubię mieć czysto w aucie a i na zewnątrz jest nieźle utrzymane w UK samochody 2 letnie czasami wyglądają ja by miały po 10 lat ;)

Chyba całą wypłate na to wydałeś %-) [/img]

Nie jest źle, były targi także dużo taniej wyszło niż bym w sklepach kupował, (160GPB wyszło ) na samej pianownicy zaoszczędziłem 10GPB

Do mnie przyjechał Lenovo Y580 w wersji z i5-3210M, 6GB RAM, matrycą 1366x768 i preinstalowanym win 7 hp x64, który i tak musiałem przeinstalować bo był masakrycznie zasyfiony śmieciami od Lenovo.

Do tego Roccat Pyra Wire, Corsair Force3 120GB i gustowny plecaczek :P

Ceny na zachodzie bolą tylko do jakiegoś czasu. Ja jak na początku pracy musiałem iść do fryzjera i wywalić €30 zamiast 15 złotych to mnie strzykało. Jak teraz jadę umyć auto (do ręcznej myjki turków) to też wyjeżdżam bez 25€... A to jedno mycie. Na automacie bym zapłacił 17 a oni nie dość że domyją lepiej, nic nie urwą to jeszcze sprzątają wnętrze na błysk (nawet mały synek z pędzelkiem zapiernicza i ze wszystkich szczelin kurz wymiata). No ale cena... spora. Jak bym zaczął wszystko przeliczać na złotówki to bym pewnie z głodu zdechł. Zarabiasz bardzo duże pieniądze to i trzeba się liczyć że wydatki większe.

Meh, po co tyle kosmetykow, ja jade na bezdotykowa samoobslugowa, i za 5 zl tak opierdziele audiczke, ze wyglada jak nowka z salonu ;] Wnetrze tez mam mega czysciutkie i zadbane, bo sam nie smiece, a poprzedni wlasciciel tez lubil czystosc :)

Jak ktos ma checi to niech czysci fure, ja mam w pracy ziomka , ktory co 2 dni myje auto, dla mnie to przesada.

Nie przesada mycie zewnętrzne to 1 dzień wewnątrz drugi dzień :)

Ja już się przygotowuje na 1 dzień mycia zewnętrznego bo auto nie myte 6 miesięcy bo pogoda w tym roku na wyspach nie rozpieszczała ;(

PS Tak na krótko jak kogoś interesuje temat mycia i nie tylko to polecam

w Polsce

http://forum.kosmetykaaut.pl

w Anglii

http://www.detailingworld.co.uk

Edytowane przez piotr19772