Junior 2 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 a ja już 1700:D i teraz jak 4 raz nie zdam przez tych debili którzy oblewają za błahostki to ich po rozstrzelam Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wpadnij do Sącza tu wszyscy zdają Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No kurcze wyobraźcie sobie że zahaczając 15cm zaspę spowodowałem zagrożenie dla ruchu drogowego... raz mając 45 na liczniku przejechałem na żółtym i też mnie oblali... Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3613 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No kurcze wyobraźcie sobie że zahaczając 15cm zaspę spowodowałem zagrożenie dla ruchu drogowego... raz mając 45 na liczniku przejechałem na żółtym i też mnie oblali... No i mieli racje, to nie jakis egzamin w stylu matura, tu wsiadajac za kierownice nie dosc ze odpowiadasz za swoje zycie to i innych uczestnikow ruchu drogowego. Moze sie wydawac to blahostka ale tak naprawde nie jest, zaspa zmniejsza przyczepnosc, moze wytracic Cie badz wprowadzic w poslizg. Zolte swiatlo, hmm to zolte swiatlo. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nie wiesz jaka to była śmieszna sytuacja... Kazał mi zaparkować w pewnym miejscu a tam było dość dużo śniegu, pomyślałem że się uda ale śnieg jest wiec będzie ciekawie. I delikatnie prawym progiem przy wyjeżdżaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ale zagrożenie ruchu Noo. Zupełnie nie opłaca się chorować No generalnie nie polecam zapalenia zatok.. P.S. Noście czapki! Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Uwierzcie że to była błahostka. Nawet nie wiecie co się dzieje w Lubelskim Wordzie... Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3613 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 I delikatnie prawym progiem przy wyjeżdżaniu. To mogla byc czyjas stopa.. Sorki, ale w tym temacie to nie odpuszcze. Ja mialem dwie wpadki na swoim egzaminie (ktory zaliczylem za pierwszym razem) 1. Po manewrze skretu w lewo nie trzymalem sie prawego pasa (byly 3 pasy ruchu, z przyzwyczajenia jechalem srodkowym, gdyz wiedzialem ze prawy niebawem sie konczy) 2. Nie wiedzialem co znaczy "awaryjne hamowanie" wiec chwile mi zajelo zalapanie tematu od egzaminatora. Finalnie awaryjne hamowanie zostalo wykonane za drugim podejsciem, kiedy pojalem ze instruktor chce abym zatrzymal sie kompletnie. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A ja zdałem za pierwszym Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 153 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 ja gtx460 gigabyte 1gb za 464zł do fizyczki dla mojego gtxa480 Cytuj Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 danieloslaw1 Gdzie udało Ci się wyrwać tak tanio? Po ile teraz w ogóle chodzą używki, bo się zastanawiam czy swoich nie sprzedać ? Ja w końcu nabyłem Della 2209wa i do PSa całkiem fajna sprawa Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 153 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 danieloslaw1 Gdzie udało Ci się wyrwać tak tanio? Po ile teraz w ogóle chodzą używki, bo się zastanawiam czy swoich nie sprzedać ? Ja w końcu nabyłem Della 2209wa i do PSa całkiem fajna sprawa Na allegro, ale coś z biosem jest, bo koleś źle wgrał nowego i sprzedaje wiec troche mam strach, ale typ ma wszystkie komentarze pozytywne więc chyba będzie ok Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfisko 24 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jeżeli to sam bios to nie problem skoro masz inna grafikę już. A co do egzaminu na prawo jazdy to popieram GreQonE w 100%... Wszystkim się wydaje, że to głupia zabawa i egzaminatorzy powinni przymykać oko na tak drobne błędy... Gucio prawda... Jeżeli nawet na egzaminie się nie możesz skupić, żeby nie popełniać takich "błachostek" to co będzie później gdy nabierzesz rutyny i poczujesz się za kółkiem zbyt pewnie? To już jest igranie z życiem i to niestety nie swoim, a innych uczestników ruchu drogowego. Pół biedy jeżeli w wypadku zginiesz/okaleczysz się sam. Najgorszym jest żyć ze świadomością, że zabiło się lub zmarnowało komuś życie przez własną głupotę... Cytuj Link to post Share on other sites
nazaropeth 9 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Egzaminatorzy przymykają oko na drobnostki, jeśli widzą na pierwszy rzut oka, że ktoś na prawdę umie jeździć. Na egzaminie zrobiłem w mieście dwa wymuszenia na skrzyżowaniach, prędkość przelotowa przekraczała 60km/h w centrum a egzamin w mieście trwał 10min i wracaliśmy do WORD-u. Teraz robię rocznie 20-25tys kilometrów i przez pięć lat dostałem jeden mandat, za "złe parkowanie" + 1 punkt karny. A wracając do tematu, to ostatnio kupiłem sobie w tesco głośniki w promocji za 23,50zł. I o dziwo grają lepiej niż SBS260 od creativa Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 u mnie za bledy tego typu oblali by Cie odrazu... Cytuj Link to post Share on other sites
nazaropeth 9 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Możliwe. Teorię zaliczyłem dopiero za trzecim razem za to praktyczny bez mydła za pierwszym podejściem. Przy czym uczyłem się jeździć autem w wieku 14lat a w wieku 16 już na dłuższych trasach zamieniałem się z ojcem miejscami a mój instruktor wałkował ze mną tylko ronda (początkowo nie mogłem ich ogarnąć) i plac, bo w trasie czy po mieście nie miał żadnych zastrzeżeń. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ja pamiętam z teoretycznego wyszedłem bez znajomości wyniku. Taki byłem zestresowany ze dałem dalej dalej i lipa wychodzę z sali i dopiero lampka się zapaliła . Musiałem się wrócić do działu obsługi klienta i się spytać. Praktyka za pierwszym, raz tylko zła zmiana pasa ruchu - kierunkowskaz 15m za wcześnie dałem na rondzie. Rok jazdy 0pkt na koncie i ze 3000Km. Prawko rok temu dałem 1100+egzaminy a teraz widze po 1400, 1700 Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfisko 24 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jak ja robiłem prawko płaciłem koło 900zł. Ale kiedy to było... Wracając do tematu: dzis zakupiony Xigmatek Thor's Hammer. Właściwie to wymieniony na Mugena2. Cytuj Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Wulfisko to coś więcej powiedz o tym Hammerze (jak tam z montażem, jakością wykonania i jak się ogólnie prezentuje) bo sam si zastanawiam nad nim Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dla odstresowania po pięciu dniach szkoły zakupiłem zielonego Redds'a za całe 3,5 PLN No ale nie wypiłem i leży pod łóżkiem. Pewnie poleży do następnego weekendu. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 A ja ostatnio: - Philips SHE9700 - 10 płyt DVD+R DL Esperanza - saszetka na Swift'a - koszulka z napisem "Nie ma opier-dala*ia się!!!" + sprzedałem k800i Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfisko 24 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Wulfisko to coś więcej powiedz o tym Hammerze (jak tam z montażem, jakością wykonania i jak się ogólnie prezentuje) bo sam si zastanawiam nad nimBędę miał go w następnym tygodniu (jeżeli poczta nie nawali) to napiszę kilka słów. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Słuchaweczki Sony MDR-ED12LP nic innego ciekawego na miejscu nie było. Opinie tak na szybko po 10min to stockowe słuchawki z Omnii 2 wygodniejsze a jakość dzwięku podobna. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Przed chwilą 7,89 litra LPG (wychodzi 6,31 l./100km, uwielbiam ten samochód ) Wczoraj pizzę z szynką, pieczarkami i salami o 3 w nocy To chyba jednak dzisiaj było... Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 snikersa i zelki z biedronki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts