JOKI__ 69 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pad'a od x'a 360, na szczęście będę go używał tylko na pc Cytuj Link to post Share on other sites
winters4tw 1 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 chłopaki a ja potrzebuje schudnąć z brzucha ( troche mam sadełko ) czy odchudzanie w próżni coś da ? Pytam całkowicie serio lub jakis inny szybki sposób w próżni? chodzi Ci o głodówkę? Dieta + aeroby (bieganie, pływanie), ewentualnie jeżeli bardzo chcesz to ćwiczenia na brzuch typu ABS (różne są opinie) i sadło poleci Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Generalnie dość ciężko jest z brzuchem, ja schudłem 40 kg ale do tej pory brzuch i boczki są moim utrapieniem Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No to teraz dobrze go wychowaj Taki wilkowaty trochę, nie ?No właśnie. Pytałem na SB ale Cie nie było już. To jakaś rasa czy taki "jebik wiejski"? Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 chłopaki a ja potrzebuje schudnąć z brzucha ( troche mam sadełko ) czy odchudzanie w próżni coś da ? Pytam całkowicie serio lub jakis inny szybki sposób Lato za pasem i się ocknąłeś? Sadło gubiłem od października/listopada, ale praktycznie najbardziej wziąłem się do tego od marca. Biegaj co drugi dzień, po pół godziny, dobrym tempem. L-karnityna może pomóc, mi faktycznie z nią lepiej się biega. Nie odchudzaj się, nie jedząc nic. Zgubisz tłuszcz w małym stopniu, a ucierpi beztłuszczowa masa ciała. Mniej jedz, zdrowiej, pij zieloną herbatę (Piję codziennie od 8 miechów, smakuje mi), więcej się ruszaj po prostu. Co do ćwiczeniów na brzuch - one tylko rzeźbią mięśnie. Pod tłuszczem nic niestety nie będzie widać, chociaż prawdą jest, że brzuch zgubisz. Ale nie tłuszcz, pamiętaj o tym. A co kupiłem ostatnio? Fatal1ty Hs-800 dla kolegi Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No właśnie. Pytałem na SB ale Cie nie było już. To jakaś rasa czy taki "jebik wiejski"? To musi już TRG (czerwony koleżka) odpowiedzieć. Ale mordka bardzo sympatyczna. Nawet gdyby to był kundelek, co za różnica -- ważne, że swój i najładniejszy Miałem kiedyś suczkę kaukaza (owczarka kaukaskiego) -- niestety już poszła do psiego nieba po 14 latach żywota kilka lat temu. Od tamtego czasu nie biorę już psa, bo gdy przychodzi ten dzień, że psina odchodzi -- strasznie się później cierpi takie rozstanie. Co ciekawe jako szczenie wyglądała bardzo podobnie -- zatem, kto wie, może ... zresztą niech TRG odpowie. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No tak bez sensu się wypowiedziałem cytując Twoją wypowiedź a pytałem właśnie czerwonego na SB. Ale chodzi mi o to że sam chciałbym psiaka kupić i szukam właśnie czegoś podobnego. Dlatego jak rasowy to ciekaw jestem jaki, a jak mieszaniec konia z lisem to już nie do odtworzenia. Ładny skubaniec Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 chłopaki a ja potrzebuje schudnąć z brzucha Zapraszam do tematu Siłownia , cos Ci wykombinujemy Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Gumy Orbit Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No to teraz dobrze go wychowaj Taki wilkowaty trochę, nie ? Pieseczek słodziutki, gratuluję,ale skodur pewnie,wszystko targa i gryzie. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Gumy Orbit Aha, no to konkretny zakup, nie ma to tamto;) Wilczurek z niego fajny będzie.) Pzdr Red:) Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Fajne butki. To prezent dla dziewczyny? Nie? Dla mnie Trochę słabe zdjęcie, tu lepiej widać: http://galeriamarek.pl/lacoste-bocana-lacoste-lacoste,marka,LA,112068.bhtml?rek=Inne+z+kolekcji Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No, na tym zdjęciu wyglądają już lepiej, aczkolwiek jedyne białe męskie buty, które dobrze wyglądają i je toleruję to Nike Air Force 1 A ja kupiłem spodnie Carhartt Slim Pant (blue rinsed)* http://static-2.supersklep.pl/124164/494625/l/spodnie_carhartt_slim_pant_blue_rinsed.jpg *Nie sugerować się tym, że są Slim bo wymiarami są porównywalne ze spodniami Quiksilver The Cooler (Regular) oraz Reese Forbes (Regular) Co producent to inny krój / wymiary i nazewnictwo... wariactwo! Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nie ważne jak się nazywa, ważne czy dobrze leży i pasuje. Wziąłbym brązowe ale się rozeszły jak świeże bułeczki, a Twoich Nike'ów bym nie strawił Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ty mi lepiej powiedz jak wykręciłeś tego swojego quada Cytuj Link to post Share on other sites
nissky 450 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zakupy w Sleeveking.pl: przedłużka 24pin ciemnoniebieska przedłużka GPU 6pin ciemnoniebieska x2 kabel Sata II ciemnoniebieski x2 kabel sata III ciemnoniebieski Kolor oplotu będzie taki: http://www.sleeveking.pl/userdata/gfx/37a24ac53cfcc471b91ef98dd9be3a26.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 cole i hotdoga Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ojj, niezdrowo PS. Sam tego jem tony xd Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a Twoich Nike'ów bym nie strawiłNigdzie nie napisałem, że mam AF1 - po prostu są to jedyne męskie buty, które dobrze wyglądają w białym A dzisiaj kupiłem jeszcze serek "Tartare - Borowikowy Las", cztery kajzerki i "Kroplę Beskidu" 1,5l Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 "Kropę Finlandii" rano do herbaty Cytuj Link to post Share on other sites
aleksander12 65 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Te buty białe to wyjątkowo nie męskie , albo bardziej dla tych nie prawdziwych mężczyzn. Niestety dzisiaj z daleka czasem nie można rozróżnić czy to dziewczyna czy chłopak rózowa koszulka , ruchy jak u niewiasty, zdaża się makijaż . Ja jak to widze to padam ze śmiechu . Bez obrazy nie chciałem nikomu dopiec tylko mówie co obserwuje . Moje zakupy ostatnie wydech środkowy 2 zgrzewki kropli beskidu i 4 żytnie chlebki Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Nie rozumiem co jest wyjątkowo niemęskiego w białych półbutach? Ty mi lepiej powiedz jak wykręciłeś tego swojego quada W linku ustawienia mojego biosu: http://depositfiles.com/files/re6sswlaa Na swojej płycie będziesz miał nieco bardziej rozbudowany bios z tego co się orientuję. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez MatiQ Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nie? Dla mnie LOL Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zakupiłem z żonką nowy pojazd 4-kołowy http://fotoo.pl//out.php/i285815_jedo-fyn-4ds-freeline-306-55093.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 GRATSY!!!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts