Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Kolejna półeczka, bo powoli się już nie mieszczę. Reszta gratów, aby nieco zapanować nad porządkiem. Jestem strasznym estetą i lubię mieć graty pochowane w równych pudłach. I sie przynajmniej nic nie kurzy. 

http://i.imgur.com/mg4WNrX.png

• Popieram 3

Jeśli zależy Ci na czasie to tak, ale za rogiem czeka piąta generacja.

Jak ktoś chce parę miesięcy czekać to proszę bardzo. Ja kupiłem telefon, bo potrzebowałem na już i na obecną chwilę na szybko raczej nic ciekawszego nie dostanę z normalną gwarancją.

@Crout

Podkreśliłem najważniejsze.

Dobry fon, żona ma wersje 4/64 i widać różnicę względem mojej 3 2/16 ze snapem 650 bez B20. Telefon działa płynniej i znacznie lepiej net działa, nawet tam gdzie teoretycznie b20 nie jest potrzebne. 

@up

Może dlatego, że Snap 625 ma nowszy modem LTE względem 650 :> . A najlepiej sprawdzić czy B20 coś daje w danej lokalizacji mając roota i aplikację umożliwiającą podgląd jakiego pasma używa telefon w naszej lokalizacji. Odpalić apkę w domu, w pracy i sprawdzić jakie jest pasmo. Na ogól 650 jest ciut wydajniejszy jeśli chodzi o moc obliczeniową, ale kultura pracy na MIUI jest wyższa na 4gb względem 2gb. Mam u siebie trzy urządzenia z MIUI kolejno z 2gb, 3gb i 4gb ram i widać, że nakładka bardzo lubi chłonąć ten ram jak gąbka.

• Popieram 1

Dlatego się nic nie kupuje tylko daje hajsik i niech se sama coś kupi, a nie potem wymyślanie

Ja tam wolę mimo wszystko coś kupić , tak samo wolę jakiś prezent dostawać w formie innej niż pieniądze, nie są to nie wiadome jakie koszta a można zaskoczyć drugą osobę czasem :)

• Popieram 1