Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Rzeczywiście jest taka tragedia jak mówią?

Jest.
  • 30FPS lock (udało mi się zdjąć) 
  • dropy i żenująca optymalizacja (małe pomieszczenie, 40fps z dropami do 20 @670/3570k, bitch please)
  • błędy (czarny ekran, crashe)
  • żenująca ilość ustawień graficznych (prawie nic poza nvidia gameworks i rozdziałką nie można zmienić)
  • brak ustawień czułości myszki
  • bez pada nie podchodź (serio, na klawie i myszy to mordęga)

Ogólnie wniosek prosty. Kolejny brutalny port z konsoli, bez jakiegokolwiek przygotowania go do wersji PC. Kto jeszcze nie kupił, niech się wstrzyma albo przynajmniej poważnie zastanowi. Na chwilę obecną koszmar, choć wątpię, że nowe stery czy łaty wiele zmienią, bo największą bolączką wersji PC jest to, że nie jest wersją na konsole - a tego już nie naprawią.

• Popieram 9

viscaelbarca

Daj znać jak spisują się te słuchawki

Podłączyłem na chwile do pc zobaczyć czy działają i tyle, są ok :) Jestem słabym znawcą jeśli chodzi o sprzęt grający typu słuchawki, głośniki itp więc lepiej się nie opierać na mojej opinii .

A co do Batmana to jestem przekonany że łatki i stery nie dadzą za wiele, dojdzie parę klatek ,usuną jakieś pomniejsze błędy ale dalej to nie będzie komfortowa rozgrywa. Oczywiście chcę być w błędzie bo na chwilę obecną nawet nie zabieram się za sciąganie.

Edytowane przez viscaelbarca

http://pawinski.info/PC/worklog/P270510_19.27_%5B01%5D.jpg

Wentylatory całkiem przyzwoite, maksymalne obroty ~1700, dobry przepływ powietrza, wygląd i poziom hałasu na dobrym poziomie. Jak świecą, można zobaczyć w moim profilu :)

Dysk wizualnie bomba, ale sądziłem, że z osiągami będzie nieco lepiej. Prędkości przy małych próbkach w wersji 120GB są mniejsze niż w wersji 240GB. 

• Popieram 6