Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Salem dlaczego niestety?    Ten telefon miał zastąpić mi moją starą świetną nokię ;) przyzwyczajony jestem do dotyku itp. ale ten telefon to żenada, najpierw problemu z konfiguracją, potem ściny... ( procesor, ram ) nie do ogarnięcia, telefon po prostu nie na moje nerwy :)

No to trzeba wymienić póki w cenie ;)

bo sam planuję jego zakup i rozmyślam nad nim lub sgs 2 i mam dylemat
 Ja również miałem dylemat S2 czy L9 i planowałem kupić S2 ale trafiła się okazja i kupiłem LG. Największą zaletą l9tki jest na pewno duży ekran o przyzwoitej rozdzielczości oraz płynność działania po aktualizacji do 4.1.2. I to w sumie jedyna przewaga nad S2 bo jakość spasowania nie jest najlepsza (obudowa trochę skrzypi), aparat robi przeciętne zdjęcia, a czas pracy jak na razie nie zachwyca jak na dosyć pojemną baterię. Wydajnościowo nie mam bezpośredniego porównania o S2 ale L9 jest nieco szybszy np od Sensation Xe czy Xperii P. 

Ja również miałem dylemat S2 czy L9 i planowałem kupić S2 ale trafiła się okazja i kupiłem LG. Największą zaletą l9tki jest na pewno duży ekran o przyzwoitej rozdzielczości oraz płynność działania po aktualizacji do 4.1.2. I to w sumie jedyna przewaga nad S2 bo jakość spasowania nie jest najlepsza (obudowa trochę skrzypi), aparat robi przeciętne zdjęcia, a czas pracy jak na razie nie zachwyca jak na dosyć pojemną baterię. Wydajnościowo nie mam bezpośredniego porównania o S2 ale L9 jest nieco szybszy np od Sensation Xe czy Xperii P. 

ok dzięki :)  

http://img.procpu.pl/allegrofoty/Steelseries%206G%20V2/2.jpg

Kupiłem dzisiaj Steelseries 6Gv2 za na prawdę śmieszne pieniądze używaną z UK ale w bardzo dobrym stanie i nie ma do czego się przyczepić, w sumie jestem zadowolony jest chyba nawet cichsza niż moja poprzednia za 35 zł, aczkolwiek myślę oddaniu jej w jakieś dobre ręce wole klawiatury nisko profilowe i chciałbym coś bezprzewodowego. 

Edytowane przez kubapomocny15