alain 4 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Mieszkanie w wynajmowanym mieszkaniu nie sprawdziło się w moim przypadku. Myślicie, że środek roku, to dobry czas na przenosiny do akademika? Dodam, że studiuję na politechnice łódzkiej... Który polecacie, aby była szansa na dostanie się? Cytuj Link to post Share on other sites
sekond 3 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Pewnie,że tak. Obecnie nie ma już takiego problemu ze znalezieniem miejsca w akademiku jak jeszcze kilka lat temu jak był większy wyż demograficzny. Sam również studiowałem w Łodzi ale nie byłem zadowolony z akademika uczelnianego, w którym mieszkałem na początku.Zakwaterowali nas w 3 osoby w jednym pokoju oraz nie można było skupic sie na nauce. W końcu przeniosłem sie do akademika prywatnego. Konkretnie na Wigury ( akademik Salsa: http://studentdepot.pl/salsa). Może nie jest tak tanio ale są tam pokoje jedynki z własnymi łazienkami, blisko wszędzie bo jest to praktycznie centrum miasta oraz o niebo lepsze warunki. Masz tam równiez prywatny parking tak wiec nie ma problemów z parkowaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts