foggies 3 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 § Budżet: § Jakiej myszki obecnie używasz: SS Rival § Jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 500mp § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: ~55/360 § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS:GO § Ile przycisków używasz w myszce: 5 § Chwyt: trochę wydłużony Claw Grip (nie zginam tak mocno palcy jak przy standardowym) § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:14,5 § Dlaczego chcesz zmienić mysz: Mam wrażenie, że rival jest troche za duży. Kiedy go kupowałem byłem pewny, że mam palm gripa, jednak w moim przypadku palm wyglada i pasuje dobrze tylko w spoczynku. Gdy zaczynam grać przestawiam automatycznie palce na claw gripa, przez co dość ciezko manewruje sie rivalem ;/ § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): fajne by byly 2 przyciski z boku. Nie interesuje mnie avago 3090, miałem i nie wyrabiał. Przez pół dnia miałem logitecha g303 kształt nawet fajny, ale przez obijanie się soczewki myszkę wysłałem do zwrotu. Chciałbym myszkę której jeszcze nie miałem, może zowie, ale nie wiem który model byłby dobry do moich preferencji Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Fk1 złapiesz takim palmo-clawem wiec powinna byc git Ewentualnie ZA12 lub Mionix Avior Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Amok. Cytuj Link to post Share on other sites
foggies 3 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Strasznie słabo z dostępnością tych myszek. A co z zowie ec2-a i razer da chroma? Edytowane 26 Stycznia 2016 przez foggies Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Pod palmo-clawa brałbym Zowie EC1-A/ZA12/FK1/Avior. DA Chroma jest nieopłacalny (szczególnie, że na rynku jest lepsza i tańsza alternatywa w postaci EC1-A). Cytuj Link to post Share on other sites
foggies 3 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 (edytowane) a co z ec2-a? ciężko jest wybrać z tych zowie ;/ Wracając do chwytu na g303 myszke trzymałem czystym clawem i grało mi się wygodnie, natomiast w Rivalu używam tego palmo-clawa chyba tylko ze wzgledu na wielkosc tej myszki. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez foggies Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 A właśnie może Zowie FK2 ? Wybór jest dobry żeby dopasować mysz pod chwyt gracza. Najlepiej takową mychę przymierzyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Mam EC2-A i dla mnie jest za mała, dlatego się jej pozbywam. IMO rozmiar DA/EC1 to ideał, Cytuj Link to post Share on other sites
foggies 3 Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 @Tycha jaki masz chwyt i rękę? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Palmo-claw grip/finger, ok. 14 cm od kciuka do czubka palca środkowego. Cytuj Link to post Share on other sites
foggies 3 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Chyba spróbuje za12 Zamówiłem zowie ec2-a, oby była dobra Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts