besmonhur 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam, wczoraj kupiłem router tp-link archer c20i, gdy instaluje go na kompie wyskakuje mi błąd: "weryfikacja ustawień zakończona błędem." Jeżeli podepnę kabel z internetem bezpośrednio do kompa to też nie ma połączenia, dopiero jak podłączę kabel z internetem do starego routera tp-link wr740n to wtedy połączenie z internetem jest. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
larson 36 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 ja proponuje firmware http://www.tp-link.com.pl/download/Archer-C20i.html#Firmware Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Longhorn 595 Napisano 26 Stycznia 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Możliwe że masz ustawione filtrowanie mac i musisz sklonować go z poprzedniego routera, aby internet działał. To częste w kablówkach. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
besmonhur 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Dziękuje za pomoc, sklonowałem mac i działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts