Skocz do zawartości

Alcatel Onetouch Idol 3 (5.5) czy Honor 6 ?

Recommended Posts

A to czemu?
Jeśli sprzedawca jest pewny, a opis dokładny(najważniejsze to dowód zakupu, musi być faktura vat23%) to można kupować.
Jeśli coś jest nie tak to zawsze do 14 dni można zwrócić towar.
Ja już kupiłem na allegro kilkaset rzeczy i miałem tylko 2 sytuacje, w których był problem ale zostały wyjaśnione i wyszło na moje.
Dzięki allegro można sporo zaoszczędzić, kilkaset zł i dzięki temu kupić lepszy sprzęt

hmm dlaczego ? ponieważ 2 razy kupowalem telefony na allegro. też od "zaufanych niby" obie aukcje skonczyly się w sądzie. owszem wygrana ale telefonu nie mialem zadnego. a sprawdzalem i 100 % pozytywów  po kilka tysięcy transakcji  dlatego też z tego powodu postanowiłem nie kupowac takiego sprzętu na allegro :(

a tak skupmy sie na tym co napisałem :) bo gdzie nie poproszę o radę otrzymuje propozycje nie związane z tym co napisałem.

Miałem Alcatela Idol 3 w wersji 4.7 - to że kiedyś marka Alcatel nie cieszyła się dobrą opinią bardzo się zmieniło. Teraz mam s5neo i wiele funkcji z idola chętnie bym widział w samsungu. Bardzo fajny telefon z głośnikami JBL, szybki responsywny, często wychodziły aktualizacje - krótko mówiąc nie skreślajcie Alcatela z tylko ze względu na markę.

• Popieram 1

Miałem Alcatela Idol 3 w wersji 4.7 - to że kiedyś marka Alcatel nie cieszyła się dobrą opinią bardzo się zmieniło. Teraz mam s5neo i wiele funkcji z idola chętnie bym widział w samsungu. Bardzo fajny telefon z głośnikami JBL, szybki responsywny, często wychodziły aktualizacje - krótko mówiąc nie skreślajcie Alcatela z tylko ze względu na markę.

właśnie tez sporo dobrego o tym alcatelu slyszałem. dotego dośc często ogladam mobzille i w jego zestawieniu top10 telefonów z 2015 roku ten telefon  bbył w tym zestawieniu.

Edytowane przez rambotic990