rambotic990 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam. Nadszedł moment zmiany telefonu. I zastanawiałem się nad tymi dwoma modelami, aczkolwiek nie moge się zdecydować. Prosiłbym o pomoc i radę który z tych dwóch modeli polecacie ? i może jest telefon który waszym zdaniem jest lepszy niż te dwa w kwocie do 1100 ? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5931382109W zasadzie trzeba by się zastanowić bo jesteś blisko honora 7 a to już proca. Alcatela odpuść, lepiej Lenovo / Motorole jeżeli już. Cytuj Link to post Share on other sites
rambotic990 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Nie mam zaufania do zakupu telefonu przez allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 A to czemu?Jeśli sprzedawca jest pewny, a opis dokładny(najważniejsze to dowód zakupu, musi być faktura vat23%) to można kupować.Jeśli coś jest nie tak to zawsze do 14 dni można zwrócić towar.Ja już kupiłem na allegro kilkaset rzeczy i miałem tylko 2 sytuacje, w których był problem ale zostały wyjaśnione i wyszło na moje.Dzięki allegro można sporo zaoszczędzić, kilkaset zł i dzięki temu kupić lepszy sprzęt Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Tu masz jeszcze lepszą ofertę z gwarancją na 3 lata:) http://allegro.pl/huawei-p8-titanium-gray-nowy-zafoliowany-i5932966264.html Cytuj Link to post Share on other sites
rambotic990 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 hmm dlaczego ? ponieważ 2 razy kupowalem telefony na allegro. też od "zaufanych niby" obie aukcje skonczyly się w sądzie. owszem wygrana ale telefonu nie mialem zadnego. a sprawdzalem i 100 % pozytywów po kilka tysięcy transakcji dlatego też z tego powodu postanowiłem nie kupowac takiego sprzętu na allegro a tak skupmy sie na tym co napisałem bo gdzie nie poproszę o radę otrzymuje propozycje nie związane z tym co napisałem. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Honor6 w takim razie. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek098 11 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Pierwszy link do kitu z P8 bo faktura VAT marża. Cytuj Link to post Share on other sites
manipulator 4 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Miałem Alcatela Idol 3 w wersji 4.7 - to że kiedyś marka Alcatel nie cieszyła się dobrą opinią bardzo się zmieniło. Teraz mam s5neo i wiele funkcji z idola chętnie bym widział w samsungu. Bardzo fajny telefon z głośnikami JBL, szybki responsywny, często wychodziły aktualizacje - krótko mówiąc nie skreślajcie Alcatela z tylko ze względu na markę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rambotic990 0 Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Miałem Alcatela Idol 3 w wersji 4.7 - to że kiedyś marka Alcatel nie cieszyła się dobrą opinią bardzo się zmieniło. Teraz mam s5neo i wiele funkcji z idola chętnie bym widział w samsungu. Bardzo fajny telefon z głośnikami JBL, szybki responsywny, często wychodziły aktualizacje - krótko mówiąc nie skreślajcie Alcatela z tylko ze względu na markę. właśnie tez sporo dobrego o tym alcatelu slyszałem. dotego dośc często ogladam mobzille i w jego zestawieniu top10 telefonów z 2015 roku ten telefon bbył w tym zestawieniu. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez rambotic990 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts