migdal220 0 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 jaki jest teraz najlepszy antywirus niemulacy itd kaspersky czy eset Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Według mnie to KIS2011 działa szybko i co najważniejsze skutecznie. Zabiera mi 55 MB ram'u i nawet 1% procesora nie wykorzystuje. Cytuj Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Proponuję poczytać ten wątek: viewtopic.php?f=46&t=19895&p=298757&hilit=najlepszy+antywirus#p298757 Znajdziesz w nim odpowiedz na Twoje pytanie. Cytuj Link to post Share on other sites
genX_90 1 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Troche po czasie..ale wg mnie najciekawszy dzis wybór to Norton Internet Security.. Ale w zasadzie kazdy producent udostepnia swoje programy w wersji trial.. Takze najlepiej samemu potestowac i osobiscie wybrac najlepszy dla siebie... Cytuj Link to post Share on other sites
AgnieszkaJ 0 Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ja mam eset i nie narzekam mogę śmiało polecić Cytuj Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 KIS prawdopodobnie przymuli siec.do tej pory mialem EASET i nie mam prawa na niego narzekac!bardzo szybki,nie czuc jego pracy.teraz mam NIS 2011 i przyznaje ze swietny!tak samo wogole nie obciaza systemu(choc przy dzisiejszym sprzecie paranoja jest banie sie o zajetosc kilku Mb pamieci wiecej)w NIS przeszkadza mi tylko jego wspolpraca z thunderbirdem,gdzyz nie tworzy sam folderow spam i nie przenosi maili uznanych za spam do kosza(no chyba ze cos nie tak ja sam ustawilem).natomiast ESET dje sobie z tym rade bez problemu na domyslnych ustawieniach.NIS oprocz antywira i firewalla ma takze opcje optymalizacji systemu,nadzor instalacji i inne ciekawe funkcje jak sprawdzanie zaufania aplikacji przez innych uzytkownikow itp. ergo:ktory nie wezmiesz bedziesz zadowolony! pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
pro_siax 0 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dober ma rację - jaki nie weźmiesz taki będzie dobry. Chciaż pisał o NISie a nie KISie to ten też jest dobrym programem. Trzeba zauważyć, że nie ma w tej dziedzinie złych antywirusów. Każdy ma swoje wady i zalety i na tym lepiej się skupić i zastanowić co jest dla Ciebie ważniejsze? Szybkość? Skuteczność? Bajery? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts