DravisPL 0 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Witam! Zastanawiam się nad zakupem smartfona 5-cio calowego bądź większego z rodzielczością Full HD,2GB Ramu, systemem Android(najlepiej Lollipop). Telefon musi również posiadać(wymienione od najważniejszego do najmniej ważnego): 1.Głośniki - mają grać głośno i czysto. 2.Aparat - tylna kamera z rodzielczością większą niż 8Mpx i szybkim autofokusem, który będzie wykorzystywany do robienia zdjęć dokumentów, czasami podczas uroczystości czy wycieczek, oraz przednia kamera do robienia selfie w dobrych i słabych warunkach(podczas targów gier w Warszawie miałem Galaxy Trend i połowa zdjęć do wyrzucenia. 3. NFC,Żyroskop, Czytnik kart microSDHC. Tak jak wcześniej wspomniałem, mój poprzedni telefon to Samsung Galaxy Trend Plus, który w domowych warunkach dawał radę, ale już na jakieś poważniejsze zastosowania nie nadawał się. Zastanawiałem się nad: -Alcatel OneTouch Idol 3(głośniki JBL,aparaty 13Mpx i 8Mpx) -HTC Desire 820 (system BoomSound, matryce 13Mpx i 5Mpx). Będę bardzo wdzięczny za pomoc w wybraniu telefonu. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez DravisPL Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts