Bratis 0 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Witam nie znam sie kompletnie na smartfonach , sam go nie mam , zonka ma Samsunga Galaxy S2. Potrzebujemy kupic smartfona ktory robi dobre zdjecia i kreci dobrze filmy.Zdjae sobie sprawe ze smartfon to nie lustrzanka . Wiem ze podobno Iphone 5 robi swietne zdjecia ale niestety podobno sa problemy z itunes i podobno ozrzucanie filmow na kompa to koszmar. Potrzebuje rady. Budzet tak do 2000.Ew. moze byc wiecej jesli bylby to sprzet ktory by dawal nadzieje na dobre filmy.Chodzi o to ze czesto krecone filmy nie maja dobrego oswietlenia , kiepskie jarzeniowki ( energooszczedne g... ) itd I SG2 przy tym glupieje i nasz parat sonego za 700 zeta tez glupieje , nieostre zdjecia , uciekaja kolory w jakies dziwne barwy.itp. Potrzebuje rady doswiadczonych uzytkownikow. Z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Iphone 5 wcale nie robi świetnych zdjęć. Zerknij na LG G4. Jeden z najlepszych aparatów w smartfonie na rynku. Bardzo dobry tryb manualby Następny to Samsung Galaxy S6. W automacie ten sam poziom co G4. Mają też dodać rozbudowany tryb manualny Iphone 5 wypada w porównaniu z nimi bardzo przeciętnie Jeśli nie zależy Ci w sumie na samym telefonie to za 2 tysie już możesz kupić jakąś lustrzanke z sensowniejszym obiektywem Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 ip5 i ip5s robi dobre zdjęcia lecz nie rewelacyjne aparat to tylko S6 i G4 i jeszcze v10 lecz ten za drogi bawiłem sie dziś A5 2016 - bardzo dobry aparat 13Mpix f1,9 i stabilizacja obrazu - bardzo podobny do s6 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Może dobre, ale też na czas gdy wychodziły. Taki G4 je niszczyNo nie aż taki podobny. Jednak S6 to troche inna półka. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Jak dla mnie to 5S/6 robi lepsze foty niż np. G3, którego miałem jakiś czas temu. Ale G4 faktycznie ma ten pazur przy zdjęciach ze względu na tryb manualny i do focenia telefonem chyba nic lepszego nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts