Skocz do zawartości

Wiedźmin 3 - czy gra będzie stabilnie działać?

Recommended Posts

Witam wszystkich bardzo serdecznie, z racji że mało co znam się na sprzętach mam pytanie czy wiedźmin 3 będzie działał na moim sprzęcie, czy podkręcanie coś da. Zamierzam grać na rozdzielczości 1440x900 ale jeśli będzie trzeba mogę grać w mniejszej. Słyszałem że wymagania wiedźmina są mocno zawyżone. Proszę więc o odpowiedź

Mój " Sprzęt " :

Intel Core I3-3220 dwa rdzenie po 3.3 gh

4 GB Ram

Asus Gt 630 4 gb

Z góry dziękuje :D

Jak chcesz na karcie graficznej do internetu i filmów odpalać jeden z najbardziej wymagających tytułów 2015 roku?

Tu masz pokaz co ta karta potrafi w tej grze, low 800x600 15-20 fps.. Dokładnie tak jak kolega wyżej przewidział, tylko nie w 720p a w 800x600. I niestety nie przeskoczysz wymagań sprzętowych

Edytowane przez jarnuszkiewiczm

Grafika do wymiany i grasz. Używka z 300, nowa 500zł. O ile zasilacz pozwoli. 

jeden z najbardziej wymagających tytułów 2015 roku?

Który można bez problemu odpalić na 5-6 letnim sprzęcie:

Edytowane przez MiK86

Który można bez problemu odpalić na 5-6 letnim sprzęcie:

Na tej zasadzie czyli 1440x900 medium 30-40 klatek to odpalisz na takim sprzęcie każdą grę, ale nie jest to ani komfortowa zabawa ani specjalna uczta dla oka. To nie zmienia także faktu że wiedźmin do komfortowej gry = 50-60 fps w 1080p i detali średnio wyższych wymaga już na serio mocnego komputera a do ultra to już jedna z najbardziej wymagających gier tego roku, więc gdzie się pomyliłem?

Aha i jeszcze jedno, włączyć grę i pokręcić się wokół pustej lokacji to nie = że gra działa. Jak w białym sadzie koło lokacji startowej typek ma 26-40 klatek to po wejściu na bagna czy do novigradu i po użyciu petardy albo znaku czy rozpoczęciu zadymy zaraz będzie slajdowisko 5-10 klatek i pograne

Edytowane przez jarnuszkiewiczm

Z ciekawości, skąd ten komputer ? sklep ? serwis aukcyjny ? bo te karty to takie już klasyki z allegro "super osom karta 4GB !" wkładane po to by nieświadomego klienta nabrać na te 4GB.

Edytowane przez Alpi
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...