Anna Ł 0 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Zastanawiam sie nad tymi dwoma modelami. zakup przez al....zalezy mi by nie wisiec na ladowarce codzniennie, troche przegladanie w necie, aparat..nie gram w gry. zalezy mi by byl wygodny w obsludze, stad padlo na samsunga j5, bo...wlasnie polecany na wielu forach. ale i meizu m 2 , tez polecany....z tym,ze to chinczyk;/samsung j5 mialam w recach,natomiast meizu nie..prosze mi doradzic. Czy nie wyglada jak chinska zabawka? jak sprawa glosnika? niektrozy narzekaja.. no i w meizu boje sie o tlumaczenie i gwarancje Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Anna Ł Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Idź do Euro RTV i poszukaj na wystawie MEIZU. Cytuj Link to post Share on other sites
Anna Ł 0 Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 w moim miescie niestety tylko neonet i media expert;/ sugerujesz,ze to bylby lepszy wybor? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts