NoCare 3 Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Cześć Jakiś czas temu kupiłem sobie 15 calowego Acera V5 - 573PG, z myślą o multimediach + jakimś graniu. Skończyło się na tym, że chyba jestem za stary na granie na komputerze, a laptopa praktycznie nie używam, ponieważ pracuję i trochę podróżuje, więc nie ma tu czasu na siadanie w domu przed komputerem. Na codzień robie wszystko na telefonie (5,5 cala), jest to moje podstawowe urządzenie bez którego bym się nie ruszył. Komputer leży i się marnuje, a z każdym dniem Jego cena leci w dół jak to na rynku komputerów, dlatego chciałbym go jak najszybciej sprzedać i tu pojawia się pytanie. Jedyne czego brakuje mi w telefonie to większego ekranu, ostatnio strasznie spodobał mi sie iPad Air 2, miałem przyjemność trochę go potestować i strasznie fajnie mi się na nim pracowało, dlatego prawdopodobnie go kupie. Jednak zostanę bez komputera, który powinien mi służyć jako urządzenie do pobierania plików, wrzucania ich na tableta/telefon i ewentualnemu pisaniu jakiś prac na studiach, więc jedyne czego wymagam to jakieś cieńkie, lekkie i małe (10-12cali) urządzenie z jakimś większym dyskiem twardym. Widziałem Asusa T100, jednak to bardziej tablet, a to chyba ogromna glupota, jeżeli zamierzam kupić iPada do codziennej pracy. Jest jeszcze opcja Microsoft Surface 3 zamiast tego iPada i wtedy chyba by mi odrazu laptopa zastąpiło, ale jestem sceptyczny co do tej opcji. Co sądzicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts