kotsstal 6 Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Witam,dzisiaj dostałem od kolegi glosniki ktore zdemontowal z wieży, wieży niestety już nie posiada i moje pytanie jaki niedrogi wzmacniacz do nich zakupić? Próbowałem je podpiąć pod dvd, ale niestety dźwięk jest marny ponieważ w dvd mialem glosniki typu 5+1. Także proszę o wasze sugestie na temat jaki niedrogi wznak zakupić, na glosniki pisze, ze ma 10w Impedancja 4om Cytuj Link to post Share on other sites
DonFG 9 Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Co to za kolumny ? Cytuj Link to post Share on other sites
kotsstal 6 Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Nie pisze na żadnej z kolumn jaka to firma, tylko z tylu jest naklejka max power 10w i 4om impedancja Cytuj Link to post Share on other sites
DonFG 9 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 To odpuść, naprawdę. Nawet jakieś logitechy X230 czy inne komputerowe pierdziawki za podobne pieniądze co najtańsza Diora WS442 zagrają lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
kotsstal 6 Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Moje pytanie brzmi jaki wzmacniacz się do tego nada, nie potrzebne mi sa wasze sugestię na temat tych głośników Cytuj Link to post Share on other sites
DonFG 9 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Jakikolwiek sprawny. Przy takiej mocy to nawet nie lubiący niskoohmowych kolumn wzmacniacz nie będzie miał problemów Edytowane 24 Stycznia 2016 przez DonFG Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts