F0rfrey 810 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie. Budżet: 150zł Jakiej myszki obecnie używasz: Razer DA (uszkodzona) Jaką masz obecnie podkładkę: Steelseries QCK Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 35 W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS:GO Chwyt: Fingertip/claw Chcę zakupić Corsair Sabre, i do niej podkładkę. Obecna jest już solidnie wymęczona. Czego konkretnie szukam? Duuuużej podkładki, wzór jest nieistotny. Chodzi mi raczej o jakość jej wykonania i o to jak będzie działać na niej Avago S3988. Myślałem o Corsair MM300 Extended lub Nostromo E1/E2. Jakieś sugestie? Z góry dzięki za zainteresowanie Edytowane 22 Stycznia 2016 przez F0rfrey Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Wzór. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts