jawoN 0 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Potrzebuję telefonu który będzie służył do słuchania muzyki (i tylko do tego) lecz nie wiem który byłby najlepszy. Nie zależy mi na ekranie, internecie, podzespołach i tak dalej. Telefon będzie cały czas leżał w kieszeni, więc nie robi mi to różnicy. Narazie mam na oku Xperię E1 i HTC 8x. Cena max to 300zł. Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 To nie lepiej jakieś mp4,skoro ma stale leżeć w kieszeni ? Cytuj Link to post Share on other sites
jawoN 0 Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Z czegoś trzeba czasem zadzwonić, napisać, czy pocztę sprawdzić. A z tym mp4 sobie nie poradzi. A to, że 99% czasu telefon przeleży w kieszeni to inna sprawa. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez jawoN Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts