Skocz do zawartości

Komputer ~2000zł ( pare gierek )

Recommended Posts

Witam Was jestem nowy i potrzebuje Waszej pomocy :) piszę z prośbą do Was, znających się na podzespołach komputera itd.

Ewentulanie chciałbym pograć w WoT, LoL, jakieś GTA itd :)

komputer który sobie sam utworzyłem z pomocą paru osób to:

http://www.morele.net/inventory/info/Ivx0Yc/

co byście zmienili i czy dałby radę ? :)

Pozdrawiam i z góry dziekuje!

Dzieki, zaraz przeanalizuje te dane co wysłałeś :)

jeszcze mam pytanie w przypadku podkrecania tego sprzętu z tego co sie orientuje i3 nie da rady ? a AMD da wiec jakie beda wtedy wyniki ?:)

czekam oczywisice na wiecej wypowiedzi :)

Edytowane przez pihhu

ostatenicze po przeczytaniu setek artykułów i obejrzeniu masy filmików i przeczytaniu kilka forum no i oddaniu monitora na cele charytatywne ( dla brata ) co spowodowało że musze kupić monitor .. takze jest to juz raczej ostateczna suma która chce wydać i wyszło mi tak:

jest czy nie jest ok ?

jest czy nie jest ok ?

Jest ok, ale można wydajniej i bardziej komfortowo

1 x  Seagate 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA600 Barracuda 1 x  Antec VP-PC 400W 120mm 1 x  Crucial 8GB 1600MHz CL9 Ballistix 1 x  EVGA GeForce GTX 950 SC 2GB DDR5 128bit (1342/6610) 1 x  Benq GW2265M (VA, 6ms, DVI, głośniki) 1 x  Intel Core i3-4170 /3.7GHz, 3MB, LGA 1150, BOX/ 1 x  SilentiumPC Gladius M20 Pure Black (b/z) 1 x  AsRock B85M Pro3 /intel B85, LGA 1150/

2584 zł +  Kod na darmowe złożenie i wysyłkę w esc.pl do wpisania w komentarzu do zamówienia: X98TY2AZ + dostawa

Wydajniejsza GPU w postaci wyżej wspomnianego GTX 950. 

Porównanie GTX 950 vs R7 370 http://www.purepc.pl/karty_graficzne/geforce_gtx_950_vs_radeon_r7_370_test_kart_graficznych_do_800_zl

Do tego dostajesz monitor 22 cale co znacznie podniesie komfort użytkowania.