Świras 0 Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Siemka, pytanko jak w temacie, w co pograć z tych dwóch gier by być bardziej zadowolonym ? Interesuje mnie tylko tryb SINGLE PLAYER. Jedną z nich mogę mieć praktycznie za bezcen tylko nie wiem którą wybrać. Call of Duty 4: Modern Warfare lub Call of Duty: World at War Która lepsza w single player ??? Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 zależysz czy lubisz całkowicie nowoczesną wojnę (Modern Warfare) czy walkę w dżungli wietnamu(World At War) Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 World At War moim zdaniem to syf, dlatego bierz Modern Warfare i się nie zastanawiaj ! : ) Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 World At War jest moim zdaniem bardziej dojrzały od casualowego MW. Tam przynajmniej jest oparte wszystko na faktach a fabuła to majstersztyk. Szczególnie Rosyjska kampania uwodzi :oops: Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Mi się bardziej podobał singiel z MW jakoś dla mnie miał więcej uroku i więcej akcji było a to lubię najbardziej. Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Modern Warfare IMO lepszy. WaW wygląda momentami jak niedorobiona komedia a nie gra wojenna. Jedynie brutalność mi się podobała bo misje i fabuła leży Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Modern Warfare dużo lepszy. WaW to komercha, w MW liczy się świetna zabawa na MP> Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 w MW liczy się świetna zabawa na MPtak dokładnie na MP tak jak MW 2 i Black OPS a z SINGLE najlepszy Black OPS:D Link to post Share on other sites
Pokrakk 3 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Generalnie nie lubię stylu rozgrywki w CoD-ach, ale gdybym miał wybierać - to bez wątpienia Modern Warfare. World at War jest jak na razie jedyną gra w mojej już kilkunastuletniej karierze gracza, w której wprost nie mogłem znieść jednego z "bohaterów". Mowa o Wiktorze Reznowie. Irytujący ruski dziad z pepeszą zabijający Niemców niezależnie od tego, czy ci walczą, czy się właśnie poddali, do tego lubujący się w zadawaniu bolesnej śmierci. Zero honoru, litości czy choćby cienia szacunku dla wroga - tylko prymitywny nieuzasadniony sadyzm. Nawet nie macie pojęcia ile razy miałem ochotę zastrzelić tego cholernego psychopatę dla dobra ludzkości. To jak gra z jakimś uber-ssmanem jako sojusznikiem. Okropność. Modern Warfare warto przejść choćby dla kilku już ikonicznych scen, wciąż powielanych w wielu nowych grach. To jak obejrzeć ten kultowy film, do którego wciąż wszyscy nawiązują a ty nie masz pojęcia o co kaman. No i multi nadal jest najpopularniejszym ze wszystkich CoD-ów. Link to post Share on other sites
epiuqe 2 Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 . Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ludzie, przeciez to w mw jest najlepsza misja na swiecie, to od mw sa kopiowane tony pomyslow, to w mw gra wlasnie 15x wiecej ludzi niz w nowsze waw i mw2 razem wziete, to w mw sa lany , a nie w waw i mw2, to mw ma dedyki konsole i wsparcie, a nie mw2, to mw ma mapy, ktorych tajemnic i zakamarkow nie odkryto jeszcze do dzis, to w mw mozesz po 3 sec po respie zrobic tripe kila jesli jestes dobry, przeciez to mw ma filmowa akcje i fabule! Nawet sie nie zastanawiaj Link to post Share on other sites
Profesorek 0 Napisano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Kurde sam nie wiem ale dla mnie lepsze MW 2 w Word at war jest powiedzmy troche niedopracowany ja bym ci radzil zastanawiac sie nad kupnem MW 2 ;p :ciekawy: Link to post Share on other sites
rudyxp 0 Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 modern warfare to rewolucja w single player, filmowa akcja. grałem w setki gier i nigdy nie grałem w coś takiego, do momentu jak odpaliłem cod. od tamtego czasu kupowałem kolejne części cod ale zawiodłem się na mw2 i przesiadłem się na battlefielda Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Komerchą to zajeżdża każdy z tych tytułów _evil. To już twoja subiektywna opinia, raczej brak poważnych argumentów wobec World At War. Akurat przeszedłem, i powiem że fabuła dobra, gameplay niestety czasem kuleje, głupie skrypty, ale całościowo dobra gra. Pokrakk - Reznov to rasowy rosyjski przywódca, wolisz takich miałkich facecików jak w mw2 ? Taka jest wojna, a trearch jak byś nie wiedział chciał żebyś nie patrzył na nią przez pryzmat amerykańskiego patosu , tylko poczuł jak może być człowiek okrutny. No ale nawet dedykacja na koniec gry nie uzmysławia wprost zamierzonego celu twórców. szkoda. Moim zdaniem w single player bo multi nie grałem mw2 > waw=mw Link to post Share on other sites
SathCarty 0 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Co tu dużo pisać wybierz modern warfare. Link to post Share on other sites
kingston350 2 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Dla mnie to Modern Warfare to najlepsze Multiplayer a z single to Black Ops Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nie zastanawiaj się kupuj MW 2/1 aobie części są zaje*iste a WaW to szajs, jest krótka głupia a multi w CoD 6 wymiata! Link to post Share on other sites
Recommended Posts