Skocz do zawartości

Problem ze zgraniem muzyki na iPhone 5s

Recommended Posts

Witam

Mam problem ze zgraniem muzyki na iPhone 5s. Zgrałem na iPhone'a i gdy klikam ikonkę Music na iPhone pojawia mi się obrazek Apple Music i nie wiem gdzie szukać wcześniej zgranych albumów?

Zgrałem wszystko na iTunes i mam tam wszystkie albumy. Potem przerzuciłem je na iPhone'a - i widzę w iTunes, że zabierają pamięć, ale jak otwieram ikonkę Music to mam tylko obrazek z logo apple music i nic nie mogę zrobić. Ponoć mam coś odklikać związanego z iCloud ale nie mam pojęcia co. :)

Dzięki z góry!

Po prostu, po odpaleniu ikonki Music na iphonie mam zdjecie tej panienki ze sluchawkami na uszach i nie mam na dole tych dwoch przyciskow: go to my music oraz apple music. Caly dol jest czarny i nie moge nic zrobic. Poza tym w settings, gdy wchodze w Music nie moge odlaczyc synchronizacji z iCloud. Nie mam takiej opcji. Podobnie w itunes. Magia!

Sorry za brak polskich znakow.

Panowie, wielkie dzięki za pomoc. Działam jako tako w imieniu starszego znajomego, który nie bardzo ogarnia temat, ale laptop Apple i telefon Apple jest :) Z ogarnięciem nieco gorzej. Po wytłumaczeniu jak się robi screeny na iOS nie bardzo dotarło i wg niego widnieje tylko taki widok jak niżej. Odnośnie dołączenia do Apple Music pyta, czy 3-miesięczny trial wystarczy, aby zsynchronizowało muzykę, czy trzeba bulić? Dzięki z góry.

http://www.androidpolice.com/wp-content/uploads/2015/11/nexus2cee_apple-music-hero.png

Edytowane przez mst1622

Zrób restart telefonu (przytrzymaj home i ten na górze aż się telefon wyłączy) potem ustawienia/muzyka/dołącz do apple music i pojawi się to zdjęcie ale z dwoma opcjami do wyboru.

Po okresie próbnym trzeba płacić abonament lub zrezygnować (nie trzeba wysyłać podań pół roku wcześniej by zrezygnować jak to w pl).

• Popieram 1