dzierzej 0 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Witajcie.Z racji kończącej się umowy oraz jej przedłużenia operator zaproponował mi nowy telefon.Do wyboru mam wspomniane w temacie dwa: Samsung Galaxy S5 Neo oraz Huawei P8 Lite.Telefon służył będzie (jak to telefon) do dzwonienia, pisania, czasem wygrzebania czegoś z neta. Zależy mi też (dość mocno) na wydajności w grach.Który z nich będzie lepszym wyborem?Pozdrawiam serdecznie forumowiczów! Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Z tych dwóch S5 neo.Ma lepszy ekran,aparaty,baterię i wyższą wydajność. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Tak jak wyżej. By to był zwykły P8 to można by się zastanawiać, ale teraz nie ma nad czym. Ile Ci każą dopłacić za nie? Bo to może być istotna kwestia Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Ja z kolei mam P8 Lite i jestem zadowolony. Wiadomo każdy do czego innego wykorzysuje. Mnie wystarcza. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Bardzo nas to cieszy:) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts