ricoo92 0 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Witam, Planuję zakup słuchawek pod cs:go. Chciałbym aby były to słuchawki nauszne z mikrofonem (zamknięte bądź półotwarte). Budżet ok 150 zł. Karta dźwiękowa zintegrowana, Płyta główna: MSI H81M E34 Na oku mam SL HD681 EVO MkII jednak chciałbym aby miały one wbudowany mikrofon, dlatego jestem proszę o jakieś propozycje. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Hiperx cloud wersja 1 albo superlux hmc631 Nic tańszego z mikrofonem nie ma Evo są strasznie basowe według mnie do gier za bardzo. A po za tym poczytaj forum takich tematów jest na peczki Cytuj Link to post Share on other sites
ricoo92 0 Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Wiem że jest ich sporo, jednak na wielu z nich mówią że bez karty dźwiękowej szału nie będzie, więc pomyślałem że skoro mam zintegrowaną to te evo będą i tak spoko (design bardziej mi odpowiada niż np w superlux hd668b). Cenowo widzę że lepiej będzie kupić mikro osobno. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 jeśli szukasz słuchawek żeby wyglądały a nie grały to idź i wybierz sobie coś co Ci się podoba i nie zaświecaj forumjeśli zaś szukasz czegoś co będzie grało i spełniało swoje zadanie to poczytaj forum evo nie są złe ale do grania są leprze słuchawki np. 669 albo 668b Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts