Heli1922 0 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Witam wszystkich, od wczoraj mam z moim telefonem(Kruger&Matz Soul) niemożliwe problemy..Otóż przychodzi mi 7-8 pod rząd takich samych sms'ów, nawet do teraz przychodzą mi SMS'y które przychodziły wczoraj, automatycznie wywala mnie z aplikacji, gdy próbuję z nich skorzystać, nie mam nic w galerii, mimo że wszystko jest na karcie oraz pamięci telefonu, gdyż w eksploratorze plików wszystko jest na swoim miejscu, czym to jest spowodowane? Dodam, że 2 godziny temu zrobiłem ustawienia fabryczne, a mimo wszystko problem nadal występuje. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Kto to wie. Spróbuj raz jeszcze ustawienia fabryczne albo wgrać soft od nowa lub jakiś inny. Cytuj Link to post Share on other sites
Heli1922 0 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Ustawienia fabryczne próbowałem już sporo razy, a co do softu to jestem w tym kompletnie zielony ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Ewentualnie oddać na gwarancje. Z softem nie pomogę musisz sobie poszukać na necie tylko nie wiem czy z gwarancją nie będzie lipy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts