ricoo92 0 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Witam, Ostatnio w menedżerze urządzeń pojawił mi się komunikat o nieznanym urządzeniu. Możliwe że winę ponosi Intel Smart Connect Technology (próbowałem zaktualizować i po odinstalowaniu nie mogę go ponownie zainstalować). Identyfikator sprzętu: ACPI\VEN_INT&DEV_33A0 Płyta główna: MSI-H81M-E34 W temacie jestem kompletnie zielony więc proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie PawelQ 107 Napisano 14 Stycznia 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Zainstaluj Intel® Smart Connect Technology Application. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ricoo92 0 Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Tak też zrobiłem i po problemie Mam dodatkowo pytanie: w tym "Intel Smart Connect..." mam komunikat że konfiguracja mojego systemu nie obejmuje funkcji zdalnego wznawiania. Jest to coś ważnego? Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Jest opcja w BIOS żeby to włączyć. Osobiście zaraz po instalacji to.. odinstalowałem i wyłączyłem w BIOS. Sterownik został, nic nie krzyczy w menadżerze. Co to jest, musisz poczytać lub przetestować, nie miałem na to czasu, a przerabiałem ten problem 2 dni temu :-) podejrzewam za to coś związane z "wake on lan" i autostartem, ale pewnie nie jestem. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez PawelQ Cytuj Link to post Share on other sites
ricoo92 0 Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Okej dzięki wielkie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts