marcinbycek 0 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam. Mam Lumie 735 z Windowsem 10. Telefon fajny i system tez nie najgorszy. Płynny i prosty w obsłudze ale brakuje mi aplikacji i gier z Androida. I dlatego zamierzam go sprzedać i przejśc na Androida. Mój wybór padł na dwa nowe telefony Xiaomi Redmi 2 PRO i Meizu M2. Podoba mi się tez używany Samsung S4. Który z podanych modeli będzie najlepszy? Chcę coś wybrać z tych trzech modeli, ponieważ odpowiadają moim wymaganiom. Tylko nie wiem który wybrać.Pomożecie? Moje wymagania: - cena do 650zł max - ekran do 5 cali max - 2GB Ramu - szybka i nie zacinająca sie nakładka - dobry aparat - porównywalny z Lumia 735 - dobry dźwięk - gry żeby można było w coś od czasu do czasu pograć Cytuj Link to post Share on other sites
KamWi 8 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Wg. mnie xiaomi to dobry wybór. Możesz się jeszcze rozejrzeć za xperią z1/z1 compact (tylko używane) Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Moim zdaniem lepiej z tych trzech wybrać Xiaomi choć meizu też źle nie jest Na tabletów jest fajne porównanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts