nomosz 35 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 NObel jak wezmiesz Linksysa z serii E badz WRT to musisz mieć oddzielnie modem, bo owe sprzęty takowego nie posiadają. Jesli juz to zeraia WAG, badz X Banito a jak masz podłaczoną tą radióweczkę do tego 5460, jak masz wkrecony kabel z anteny do routera to zostajec ci tylko Ethernet, bo Wi-Fi działa tu w trybie client bądź WISP i nie działa jako AP Cytuj Link to post Share on other sites
Banito 1 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 NObel jak wezmiesz Linksysa z serii E badz WRT to musisz mieć oddzielnie modem, bo owe sprzęty takowego nie posiadają. Jesli juz to zeraia WAG, badz X Banito a jak masz podłaczoną tą radióweczkę do tego 5460, jak masz wkrecony kabel z anteny do routera to zostajec ci tylko Ethernet, bo Wi-Fi działa tu w trybie client bądź WISP i nie działa jako AP w miejsce anteny mam wkręconą antenę Wi -Fi , antena z radiówki mam na Ethernetem do 5460 i 2 gi kablel taki sam do pc zastanawia mnie czy nie lepiej będzie jak będzie używać na kablu neta , chodzi mi o gry nie chce mieć lagów (tylko jak ja mam to potem podłaczyć kalbem do nowego kompa żeby śmigało ??). Cytuj Link to post Share on other sites
nomosz 35 Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Sparawdz w jakim trybie działa ten 5460, jak internet dostarczany jest ethernetem, to prawdopodopnie działa jako Router + AP to wystarczy do jednego z dwóch portów podpiać taniego switcha a do niego kompy Cytuj Link to post Share on other sites
Banito 1 Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 5460 śmiga jako router. ale nową antenę mam podłączoną do routera i z routera do pc . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts