fixon 0 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam, proszę o poradę przy doborze myszki, zwróćcie proszę uwagę na ostatni podpunkt, z góry dziękuję wszystkim za pomoc § Budżet: 150 zł § Jakiej myszki obecnie używasz: jakieś taniej za 50 zł, która była w zestawie do laptopa § Jaką masz obecnie podkładkę: z ikei za 10 zł, będę również zmieniał po wyborze myszki § Z jakich wartości DPI korzystasz: cieżko powiedzieć § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): aktualnie LoL, ale zaczynam w CSGO, dlatego potrzebuję myszki pod oba te tytuły § Ile przycisków używasz w myszce: aktualnie 2, ale chciałbym, aby na pewno były 2 boczne § Chwyt: używam coś między claw grip a finger, ale nie będę miał problemu ze zmianą chwytu, myślę, że palm albo finger będzie ok § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1 2 2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 15 cm, dł. do nadgarstka 19/20 cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: bo chcę coś lepszego § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Co do wyglądu nie mam uwag. Natomiast mam kilka myszy na oku, przede wszystkim 2 - ss rival 100 i CM Storm Alcor. Poza tym biorę pod uwagę jeszcze Roccat Savu i może uda się jeszcze dorwać Kone Pure'a Opticala.Dużo prośba, jeśli macie porównanie tych myszek to opiszcie proszę, szczególnie interesuje mnie zestawienie tych 2 pierwszych, która lepiej wg Was się sprawuje? Oczywiście jeśli macie inne propozycje, to chętnie wysłucham. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Alcor ma najlepszy sensor a kształt to alcor i r100. Przyciski tez bedzie miał lepsze alcor Cytuj Link to post Share on other sites
fixon 0 Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Czyli Roccaty gorsze od tych 2 modeli? Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Czyli Roccaty gorsze od tych 2 modeli? Jak Ci bedzie dobrze leżał palec serdeczny i kone znajdziesz za tyle military to najlepszy jest bo ma 3310. Ale jak niewygodny to kształt > sensor i cena Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Kolega ma dość sporą dłoń... więc raczej Alcor bedzie ciut za mały... strzelałbym w Rival 300 po dołorzeniu kaski lub http://emidas24.pl/p/1722/90011/cougar-500m-white-gaming-adns-3090-4000dpi--myszki-gaming.htmlCougar na 3090 Cytuj Link to post Share on other sites
fixon 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Przymierzałem 300, 100 jakos lepiej mi leży w dłoni, poza tym tak jak napisałem max budżet to 150 zł Dziekuje wszystkim za pomoc, udało mi sie dorwać zwykłego Rivala w przestępnej cenie. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez fixon Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts