maly_wrobelek 44 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Jeżeli tak to poproszę o: Krótka albo długa opinie. Czy wszystko ok czy jednak cos nie gra. Na priva opcjonalnie proszę o nr telefonu/email z mobile Viking to wpisze Cię jako polecającego i dostaniesz 19 zł. Informacyjne chce przenieść do nich numer i wziąć nolimit24 zl. Nie potrzebuje rozmow stacjonarnych, 2 GB to dla mnie aż nadto, dlatego wolę iść do nich niż np do virgin mobile. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez maly_wrobelek Cytuj Link to post Share on other sites
sony21 26 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Witaj a więc co do tej sieci mam w niej 2 numery i zachęcam rodzinę do przejścia, mieszkam w warszawie więc nie mogę narzekać na zasięg prawie zawsze 4g internet, prędkości dobre w zależności od lokalizacji, rozmowy nie mają zakłóceń wszystko gra, ja osobiście nie mam na co narzekać przy okazji bardzo fajna oferta, jedną wadą dla niektórych może być to że nie możesz kupić doładowania w normalnym kiosku ale to raczej już idzie w przeżytek. ps. Karta przychodzi w ciągu kilku dni więc jest nieźle wrzucana jest do skrzynki na listy. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez sony21 Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Ja również używam i polecam, namówiłem też mojego znajomego i jest bardzo zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
maly_wrobelek 44 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Namówiliście mnie :-) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts