dunno 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Witam, zamówiłem ostatnio kolejną ładowarkę, bo kabel ostatniej trochę przerwał i prąd zaczął trochę przeszkadzać. Więc, żeby uniknąć takich sytuacji, zna ktoś jakąś stronę, która sprzedaje full-legit pleciony kable do ładowarek? Nie wiem czy kabel ma na to jakikolwiek wpływ, ale ładowarka ma 2A up Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tutaj jakieś znalazłem http://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=&SearchText=lg+g3+usb+cables Cytuj Link to post Share on other sites
dunno 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 @@Deusjarek A wiesz może czy kable dzielą się na gorsze i lepsze? Tzn. czy jest gdzieś jakaś wpisana informacja o kablu, która decyduje o tym czy będzie się ładowało wolniej czy szybciej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts